2777
2789
عنوان

❌مردی که بگه دیگه خسته شدم و می‌خوام طلاقت بدم شک نکن شک نکن شک نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 175 پست
اینا همه بهانس دوست عزیزمیه چیزی به اسم فمنیست کردن تو مغزمون که باعث و بانی از هم پاشیدگی خانواده ه ...

پس چطور ی مرد میتونه ببینه ب زنش بی احترامی میشه

پس چطوریه مرد میتونه ببینه دوره حاملگیش ب زنش پشت میکنن

پس چطور میتونه ببینه وقتی توجمع بهشون سلام میده جواب نمیدن

بروبابا معلوم یا زن نیستی اگ هم هستی دلت خوشه🚶♂️🚶♂️🚶♂️🚶♂️

کی گفته پدرمادر مقدس اصلا پدرمادری ک عدالت بلدن باشن بلانسبت خیلی مقدسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دقیقا مثل یه کاربری هستید که میفرمودن:دست شوهر رو چون خیلی زحمت میکشه و کار میکنه و خسته میشهبای ...

شوهر سابقم اینقدر بی درک بود دوتا بچه داشتم پشت هم کمرم صاف نمیشد شبها بعد میگفت مگه چیکار کردی؟!یه جای خسته نباشید

زنی که همینجا وقتی داره از شوهرش حرف میزنه هزار مدل بی ادبی میکنه به نظرت لطافتی درونش هست که اون مر ...

اینو شما بدون

زنی که اینجا بی ادبی میکنه به شوهرش

قبلا شوهرش به خودش و خانواده اش بی حرمتی کرده

وگرنه آدم روانی که نیتس الکی بیاد فحش بده

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

اینا همه بهانس دوست عزیزمیه چیزی به اسم فمنیست کردن تو مغزمون که باعث و بانی از هم پاشیدگی خانواده ه ...

البته باید ذات مردو در نظر گرفت.ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.

زن به صورت فطری همچین چیزی رو درونش داره بخاطر جنس لطیفش اگر نمیتونه چون یاد نگرفته اینا همه مهارته ...

یعنی دیگه کلا منظورت این بود اگه برینه هم تو سرتون هیچی نگین تازه به ارامش هم دعوتش کنین و دلشو نرم کنین😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

شما دقیقا مثل یه کاربری هستید که میفرمودن:دست شوهر رو چون خیلی زحمت میکشه و کار میکنه و خسته میشهبای ...

اگر عاشق باشی دستشم می بوسی

مگه میدون جنگه که شوهر حلال خودمونم نباید ببوسیم!!!

این نسخه هارو برای زندگی کسی اگر بپیچی و تو اون زندگی جنگ بشه خدا شاهده پای خودتونم اون دنیا گیره که محبت بین زن و مرد رو کم کردید!

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

ان شاالله قابل هضم میشه بزرگتر که بشی متوجه میشی راه رشد همینه

شما یا دلت گرمه جات خوبه یا درکی از مرد بد نداری.

همون گوشی دستت و تا شارژ نکنی برات کاری نمیکنه

وایبحال یک زن با این روحیه و عواطف

بسه این حرفای الکی

💕🌸☘️🌹

شوهر سابقم اینقدر بی درک بود دوتا بچه داشتم پشت هم کمرم صاف نمیشد شبها بعد میگفت مگه چیکار کردی؟!یه ...

چون کار زنها به چشم نمیاد متاسفانه

ولی همین زن اگه یه روز بخوابه و هیچ کاری نکنه، ببخشید گوه و کثافت میگیره خونه رو

مردا میان زن بگیرن اروم بشن اون قسمت لطیف روحشون فعال بشه وگرنه برای لات بازی و فش و فش کشی و این دا ...

ولی زنا میان ازدواج میکنن که بدبخت بشن که توسری بخورن که حرف زور بشنون و هیچی نگن تا مردشون آرامش بگیره

چراحرف زور میزنید قرن هاست به زور هی میگید زن باید آرامش خونه رو فراهم کنه وبزور میخوایید ازهمین راه حل به نتیجه برسید میبینید که نشده پس بس کنید دیگه! برای آرامش درزندگی هردو طرف باید بفمهمن که این زندگی مشترکه وباید همیشه همدیگه رو درنظر بگیرن هرکدوم از طرفین که بازی دربیاره آرامش بهم میریزه نه اینکه بیایی از وسط به قصیه نگاه کنی وبگی خب حالا تو سکوت کن بجای نصیحت از وسط ماجرا به اونی که شروعش میکنه حالا هرکدوم از طرفین باشن بگید شروع نکنه فقط همین

یعنی دیگه کلا منظورت این بود اگه برینه هم تو سرتون هیچی نگین تازه به ارامش هم دعوتش کنین و دلشو نرم ...

الان توی تاپیک من اینو دیدی؟

خود من توی همچین موقعیتی سکوت مطلقم

لج کردن و جواب پس دادن کار بچه ۵ ساله هست نه زن بالغ و فهمیده!

اگر میخوای حرفت شنیده بشه باید مرد رو بلد باشی اینا یاد گرفتنیه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

شما یا دلت گرمه جات خوبه یا درکی از مرد بد نداری.همون گوشی دستت و تا شارژ نکنی برات کاری نمیکنه وایب ...

جالبه

منم این حرفو به مامانم زدم

گوشی و شارژ و اینا

دقیقا حق میگی

دوره این روانشناسی و فرمایشات زرد تموم میشه

زنها هم حق خودشونو بلدن بگیرن

شما نگران جامعه مردا نباش

متخصص کاربرشناسی

زنی که همینجا وقتی داره از شوهرش حرف میزنه هزار مدل بی ادبی میکنه به نظرت لطافتی درونش هست که اون مر ...

عزیزم شما هنوز کامل همه مردا رو ندیدی یا نمیشناسی

من تجربش کردم و از نزدیک چشیدم

بعضیاشون خیلی سنگ دل تر از این حرفان و ممکنه با وجود مظلوم بودن زن ازش سوء استفاده بکنن و هر حرفی رو بزنن....