2777
2789
همیشه میگف تو دنیا تورو از همه بیشتر دوس دارم حالا اون هیچ ولی لحنی بد بود اونقدر رک گف 😔

عزیزم نباید ناراحت بشی البته حق بهت میدم حساسیت داشته باشی همه زنها دوست دارن عشق اول باشن. ولی همه پدر و مادر رو بیشتر دوست دارن چون از اونا به وحود اومدن. خوشحال باش کسی که به مادرش اخترام میذاره به زنش هم احترام میذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من یجور غیرعادی عاشق مامانش بود. با اینکه 11 تا بچه بودن، نه بزرگه بود نه ته تغاری. هنوزم میگه مامانم یه جیز دیگس. اما منم عاشقانه دوست داره. خدای محبته

کسی که مامانش رو دوست نداشته باشه، تو رو هم نمیتونه دوست داشته باشه

چرا انقد حساسش کردی رو مادرش مثلا خودت بابات و بیشتر دوسداری یا شوهرتو؟ صد سال سیاه شوهر انتخاب نمیک ...

خب چیکار کنم قراره ازدواج کنیم لااقل میگف دو تاتونم اینقدر رک نمیگف خیلی ناراحت شدم ‌.خب چجوری درستش کنم الان نقطه ضعف میشه براش  از این ب بعد  بیشتر از قبل می‌چسبه ب مادرش😔

اخ قراره ازدواج کنیم ی زودی لاقل میگف دوتاتونم دوس دارم

شما پدر و مادرت رو بخاطر ایشون میذاری کنار؟؟؟ 

عشقی که به والدینت داری با عشقی که به ایشون داری یکیه؟ 

خواهرانه میگم ازدواج نکن با این طرز تفکر 

چون زندگیت رو خراب میکنی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین مردها ذهنشون پارتیشن بندیه. یک وقتی ممکنه کارشون رو هم بیشتر از زن و بچه‌شون دوست داشته باشند!و ...

ما قراره ب زودی ازدواج کنیم خیلی رگ گف واقعا دلم شکست لاقل بخاطر من میگق دوتاتونم. خودش چرا بمن میگ من  بابای ت هستم دیگ بابات اون  نیس  منم 

خب قراره همسرش شم نباید اینو میگف باید میگف لاقل دوتاتون

عزیزم نباید ناراحت بشی البته حق بهت میدم حساسیت داشته باشی همه زنها دوست دارن عشق اول باشن. ولی همه ...

اخه ما میخایم ازدواج کنیم لاقل میگف دوتاتونم دوس دارم  لاقل پیش من.مدونم الان دیگ دستشم نقطه ضعف دادم نمیدونم  چجور جم ک جورش کنم از این ب بعد راحت میگ من مامانمو بیشتر از تو دوس دارم 

ما قراره ب زودی ازدواج کنیم خیلی رگ گف واقعا دلم شکست لاقل بخاطر من میگق دوتاتونم. خودش چرا بمن میگ ...

بله اونم ناپختگی کرده... میشد سیاستمدارانه و با‌محبت‌تر جواب بده... هر دو تون ناشی‌گری کردید. عیب نداره طبیعیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...