2777
2789
نه منظورش این بوده که تو هم مادرت رو بیشتر دوست داری و حقیقت هم همینه‌. از یه طرف دیگه شما هنوز ازدو ...

مثلا تو کل فامیل همه فهمیده بودن چقدر دیوونه منه اینم حرفش .دیگ روش باز شو از این ب بعد همش عشقشو ب مادرش بیشتر ثابت میکنه تا من بیشتر حرص بکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازلی گناه داره این طرز فکرتو عوض کنفکر کن عروست به پسرت این حرفارو بزنه😔

باشه ولی دیگ کار از کار گذشته الان دیگ دستش نقطه ضعف دادم از این ب بعد راحت میگ من مادرمو بیشتر دوس دارم .تو زندگی هم مشکلی پیش بیاد همش از اون دفاع میکنه از من نمیکنه😔

مثلا تو کل فامیل همه فهمیده بودن چقدر دیوونه منه اینم حرفش .دیگ روش باز شو از این ب بعد همش عشقشو ب ...

دیگه داری به خودت سخت میگیری. اون اگه واقعا دوستت داشته باشه این کارو نمیکنه. تو رفتی بهش گفتی من یا مادرت؟ مردها لجبازن اون لحظه لج میکنن ولی هیچوقت نه تو رو از دست میده نه مادرشو. درستش هم همینه. بهترین کار اینه دیگه به مادرش خساسیت نشون ندی. اصلا‌. کم کم این موضوع فراموش میشه. 

دیگه داری به خودت سخت میگیری. اون اگه واقعا دوستت داشته باشه این کارو نمیکنه. تو رفتی بهش گفتی من یا ...

اره باید برعکسش بگم از این ب بعد ک آره ب مادرت احترام بزار برو پیشش فلان تا جبران شه

اره باید برعکسش بگم از این ب بعد ک آره ب مادرت احترام بزار برو پیشش فلان تا جبران شه

اره هرچی بیشتر بهشون احترام بذاری شوهرت بیشتر عاشقت میشه. اونم به پدر و مادرت احترام میذاره.