2777
2789
نه منظورش این بوده که تو هم مادرت رو بیشتر دوست داری و حقیقت هم همینه‌. از یه طرف دیگه شما هنوز ازدو ...

مثلا تو کل فامیل همه فهمیده بودن چقدر دیوونه منه اینم حرفش .دیگ روش باز شو از این ب بعد همش عشقشو ب مادرش بیشتر ثابت میکنه تا من بیشتر حرص بکشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازلی گناه داره این طرز فکرتو عوض کنفکر کن عروست به پسرت این حرفارو بزنه😔

باشه ولی دیگ کار از کار گذشته الان دیگ دستش نقطه ضعف دادم از این ب بعد راحت میگ من مادرمو بیشتر دوس دارم .تو زندگی هم مشکلی پیش بیاد همش از اون دفاع میکنه از من نمیکنه😔

مثلا تو کل فامیل همه فهمیده بودن چقدر دیوونه منه اینم حرفش .دیگ روش باز شو از این ب بعد همش عشقشو ب ...

دیگه داری به خودت سخت میگیری. اون اگه واقعا دوستت داشته باشه این کارو نمیکنه. تو رفتی بهش گفتی من یا مادرت؟ مردها لجبازن اون لحظه لج میکنن ولی هیچوقت نه تو رو از دست میده نه مادرشو. درستش هم همینه. بهترین کار اینه دیگه به مادرش خساسیت نشون ندی. اصلا‌. کم کم این موضوع فراموش میشه. 

دیگه داری به خودت سخت میگیری. اون اگه واقعا دوستت داشته باشه این کارو نمیکنه. تو رفتی بهش گفتی من یا ...

اره باید برعکسش بگم از این ب بعد ک آره ب مادرت احترام بزار برو پیشش فلان تا جبران شه

اره باید برعکسش بگم از این ب بعد ک آره ب مادرت احترام بزار برو پیشش فلان تا جبران شه

اره هرچی بیشتر بهشون احترام بذاری شوهرت بیشتر عاشقت میشه. اونم به پدر و مادرت احترام میذاره. 

دوست داشتن مادر جنسش با دوست داشتن همسر متفاوته دوست داشتن همسر همراه ب کشش جنسی است که قابل قیاس با هم نیست لذا نگران نباشید جذابیت ظاهری خوتو بالا ببر بیشتر تو دلش جا باز کنی حساس نشو