2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان یه عروس میگم ، هر مردی باید عاشقانه مادرش رو بپرسته

ولی منطقی ، که رو زندگی زنش تاثیر منفی نذاره

مادر هم نباید از این موقعیت سواستفاده کنه

ازدواج با پسری که پدرش فوت کرده و با مادرش تنها زندگی میکنه ، چالش های سختی داره

خصوصا که تک پسر ، یا پسر آخر باشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ببخشید ولی چه اعتماد بنفسی داری که فک میکنی با چند ماه و چند سال بودن باهاش میتونی جایگاهی بالا تر از مادرش داشته باشی

من اصن اگع پارتنرم منو بیشتر دوس داشتع باشه از مادرش بدم میاد

حس میکنم آدم بی وفاییه

وقتی مادرشو بفروشه،پس فردا فروختن من  هم براش کاری نداره

goftino.com/c/kM6btL 

همیشه میگف تو دنیا تورو از همه بیشتر دوس دارم حالا اون هیچ ولی لحنی بد بود اونقدر رک گف 😔

خواهشا با این تفکر بچگانه ازدواج نکن 

وگرنه هم خودت هم اون پسر رو بدبخت میکنی

هرکسی واقعا جایگاه خودشو داره 

نوع عشق به شریک زندگی و والدین هم کاملا متفاوته 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

درست گفته هر کس جایگاه خودشو داره

مادر و پدر  جای خود زن و فرزند هم جای خود

نمیشه که پدر مادرشو فراموش کنه بچسبه به تو 

مگه تو خودت این کارو میکنی؟؟؟؟

این رو هم بدوووون هیچ کس برای یک نفر مادر پدر میشه هیچکس 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

لطفا شما یه نفر ازدواج نکن تا وقتی به بلوغ فکری نرسیدی😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چرا انقد حساسش کردی رو مادرش مثلا خودت بابات و بیشتر دوسداری یا شوهرتو؟ صد سال سیاه شوهر انتخاب نمیکنی 

به زبون اوردنش فقط باعث شکسته شدن احترامت میشه هنو پا نذاشتی تو زندگیش معلومه مادرش الویتشه

ببین مردها ذهنشون پارتیشن بندیه. یک وقتی ممکنه کارشون رو هم بیشتر از زن و بچه‌شون دوست داشته باشند!

ولی خب زن و بچه‌شون رو هم دوست دارند.

اون ما زنها هستیم که همه چیزمون میشه شوهرمون ...

من واقعا شوهرم رو بیشتر از پدر و مادرم دوست داشتم. علیرغم اینکه پدر و مادرم رو هم خیلی دوست داشتم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...