2777
2789
عنوان

شما جای من چی میگفتین

59 بازدید | 11 پست

به مادرشوهرم گفتم رفتم برای پسرام لباس گرفتم بعد اینجوری شد اونجوری(پسرم ی کار بامزه کرده بود داشتم تعریف میکردم)

برگشت میگ پولتون رو خرج نکنین ما میخوایم بریم مسافرت بیایم پکل کم اوردیم از شما باید بگیریم(مکه میرن)

خندیدم گفتم شما رفتین تا بیاین ما انقدرر خرج داریم ک پولی نمیمونه برامون(باید گوسفند بگیرم برای اومدنشون قربونی کنیم )رسم داریم مهمونا میان خونمون برای اینکه سر بزنن میان هم شام میمونن باید لباسم برای مراسم بگیرم...با اینکه جواب دادم ولی بدم اومد از حرفش ندارین نرین مگ مجبورین...رفت ب شوهرمم گفت ولی نمیدونم اون چی جواب داد

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتم خدا روزی رسونه قسمتتون شد دارین میرین خرجشم جور میشه

من خرید اضافه نمیکنم مایحتاج لازم رو میخرم اگر داشتیم دریغ نمیکنیم چشم اما خرج الان ما با دخل خودمون جور در نمیاد بازم چشم

تو سریع خرجای خودت بکن پول اول برای تو بچس

پول برای زندگیمونه نمیتونم بخاطر اینکه اینا نگیرن خودمون رو خالی کنیم...عید نزدیکه کلی خرج برای عید داریم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

چیزی که من بهش تو چندسال زندگی رسیدم این بود که از خانواده شوهر هیچکس نباید بفهمه چقد و کجا خرج میک ...

مبلغ ک نمیگیم هیچوقت ولی خب لباس جدید رو میبینن الان برای روز زن چند بار پرسید گفتم پول داده میخوام ساعت بگیدم فاز گرفت میدونمم تیکش مربوط ب ساعت بود نه لباس بچه هت

میگفتم خدا روزی رسونه قسمتتون شد دارین میرین خرجشم جور میشهمن خرید اضافه نمیکنم مایحتاج لازم رو میخر ...

جمله اول خیلی خوب بود دارم دفعه بعد گفت میگم بهش مرسی عزیزم

مبلغ ک نمیگیم هیچوقت ولی خب لباس جدید رو میبینن الان برای روز زن چند بار پرسید گفتم پول داده میخوام ...

میدونم چی میگی.من که لباسم میگیرم میگم از قبل داشتم.طلا هم اصلا نمیندازم خونه شون.یه چیزی میگن، خرید کوفت آدم میشه.اینحوریه که همه چیزهای خوب دنیا رو برای دختر خودش میخواد ولی برای عروس نه

میدونم چی میگی.من که لباسم میگیرم میگم از قبل داشتم.طلا هم اصلا نمیندازم خونه شون.یه چیزی میگن، خرید ...

ن کلا جدیدا دست و بال شوهرم باز شده اینا طرح رفاقت ریختن(هعی از کار و بار شوهرم میپرسن ک درامد چطوره اومم میخواد بگه من بدون کمک شما خیلی پیشرفت خوبی داشتم هعی با جزئیات تعریف میکنه)بخدا یادمه ی روزی اه در بساط نداشتیم پدرشوهرم ضامن ما نشد ک وام بگیریم بعد رفت ضامن پسر عموی جاریم شد هیچی نگفتیم...هیچ حرفی نزدیم...خدا خودش برامون ساخت ولی الان میان از در دوستی وارد میشن کم کم شوهرم گول میخوره با اینکه خیلی زرنگه😐

ن کلا جدیدا دست و بال شوهرم باز شده اینا طرح رفاقت ریختن(هعی از کار و بار شوهرم میپرسن ک درامد چطوره ...

که اینطوووور.پس خیلی تعریف نکن.ولی برای آقایون خیلی سخته بخوان رازداری کنن و پز ندن.خصوصا پیشرفت مالیشون رو.شما هم همون که دوستمون گفتن رو بگید.اینکه خدا روزی رسونه و ...

من بودم خرجام رو بیشتر میکردم تا به این خونواده ای که پشتتون نبودن پولی نده شوهره.بیشتر هم برای خودت طلا بگیر وپس انداز کن به شوهرت هم نگو. بذار برای وقتی که نیازداشتید.