سلام دوستان وقتتون بخیر،من ای وی اف کردم و هفته شیش بارداری هستم هنوز سونو قلب نرفتم،چند روزه حالت تهوعم شروع شده و خیلی خیلی شدیده بخدا دیشب تا ساعت چهار صبح بیدار بودم،هیچی بالا نمیارم ولی اسید معده م خیلی زیاده و همش تا گلوم میاد بالا و گلومو میسوزونه،از ترس اسید معده هیچی نمیخورم چون وقتی چیزی نمیخورم خیلی بدتر میشم،شماها چیکار کردید ک بهتر شدید؟وقتی حتی غذا میخورم چند دقیقه بعدش انگار هیچی نخوردم و معده م شدیدا میسوزه،تجربه هاتونو بهم بگیذ لطفا❤❤
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
هیچ کاری نکردم جز تحمل و صبر که بگذره زیر سرت یکم بالا تر بیار که اسید معده برمیگرده تو گلوت
عزیزم شما هم اسید معده داشتید؟تا کی ادامه داره؟من فقط به این امید ک میگن وقتی تهوع و این حالتا.رو داری یعنی بارداریت سالمه دلخوشم همه چی رو تحمل میکنم فقط سالم باشه عیبی نداره🥺
وای عزیزم منم هفته نهم بارداریم خدا میدونه انقد حالم بد بوده اصلا ن گوشت مرغ میتونم بخورم ن گوسفند ن هیچ چیزی حتی برنج هیچ غذایی نمیخورم دوکیلوام کم کردم همش اسید معده دارم ولی یچیزی فهمیدم قرصا فولیک اسید مکمل ویتامین هارو سه روزه قطع کردم معدم هفتاد درصد خوب شده فقط قبل خواب یدونه قرص دمیترون میخورم عالیه اشتهامم داره خوب میشه
به من دکتر قرص دمیترون داده بود میخوردمولی با غذات مایعات و ماست و سالاد نخور صبح ها یکم بیسکوییت یا ...
عزیزم شما هم مثل من اسید معده داشتید یا چیزی هم بالا میاوردید؟من امروز صبح به گفته نی نی سایتی ها بیسکوییت خوردم ولی تاثیر خاصی نداشت،تا چند هفته ادامه داشت؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
عزیزم شما هم مثل من اسید معده داشتید یا چیزی هم بالا میاوردید؟من امروز صبح به گفته نی نی سایتی ها بی ...
من حالت تهوع داشتم رفلاکس نداشتم زیاد
ببین به مرور بهتر میشه ولی نمیشه گفت کلا خوب بشه مثلا بعد سه ماهگی دیگه کم میشه من تا دم زایمان یهو مثلا هفته ای دو بار حالت تهوع میگرفتم باز ولی دیگه خب دائمی نبود
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲