نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 266 عنوان چه رشته ای برم دوره دانشجویی بشه کار کرد 72 بازدید | 13 پست ۴۲۰۰منطقه۳ ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍 دیروز | 12:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 266 ؟؟ ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 266 تجربی ای؟ آرع ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5295 با پرستاری میشه در حین تحصیل کار کرد ولی حیفه رتبه ت خوب شده رشته های بهتری هم میاری
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 266 با پرستاری میشه در حین تحصیل کار کرد ولی حیفه رتبه ت خوب شده رشته های بهتری هم میاری نمیدونم چه رشته ای برم نه رتبم اینقدر خوبه که رشته های تاپ روزانه قبول شم نه اینقدر بد که برم پرستاری اینا): ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5295 نمیدونم چه رشته ای برم نه رتبم اینقدر خوبه که رشته های تاپ روزانه قبول شم نه اینقدر بد که برم پرستار ... تاپ تعهدی ولی قبول میشی فیزیوبینایی شنوایی پروتز
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 266 فیزیوتراپی بخون اگه میشه خیلی رشته خوبیه اگه روزانه بیارم میرم (: ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 266 تاپ تعهدی ولی قبول میشی فیزیوبینایی شنوایی پروتز تعهدی باید ضامن داشته باشی من ندارم ):بینایی به نظرت بازار کارش خوبه؟میخام بعد لیسانس یکی دو سال کار کنم باز کنکور بدم ): ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5295 تعهدی باید ضامن داشته باشی من ندارم ):بینایی به نظرت بازار کارش خوبه؟میخام بعد لیسانس یکی دو سال کار ... بینایی عالیهههمن خیلی پشیمونم از اینکه این رشته رو نزدم