2777
2789

تو مسجدای اطرافتون بپرس. ۷ یا ۸ تومنه. لباس فرم هم نمیخواد

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  خواهرشوهرم به خاطر پولش نفرستاد ولی تو خونه خودش کار کرد ولی خوب خیلی بچه بیرون میبرد هر عصر میبرد پارک .الآنم کلاس شیشم دخترش خیلیم درس خونه .درسشم خودش میخونه کاری به خواهرشوهرمم نداره .

ولی اگه اطرافتون مدرسه دولتی هست بفرستش چون هزینه اش کمتره بفرستی بهتره ولی به هر دلیلی 

نشدم سری کتابهای کاپوچینو فارسی و ریاضی پیش دبستانی بگیر باهاش کار کن کفایت میکنه .من خودم مربی پیش دبستانی هستم .البته باید هر عصر بچه ببری پارک تا بازی کنه .

چی بی خیال بوده مربیش

سال اولش بود هیچی بلد نبود رسما پولمونو ریختیم تو جوب

دیگه تحمل میکردیم تا یه روز ساعت تعطیلیش شوهرم میره دنبالش میبینه مربی زودتر از تایم تعطیلشون کرده بچه ها ریختن تو خیابون

دیگه طاقت نیوردم و نفرستادمش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بعضی فرهنگ سرا ها هستن که با قیمت خیلی مناسب کلاس های مهد هم برگزار می‌کنند.

دختر من سه سالشه میفرستمش همونجا ،هفته ای دو جلسه ،۳۸۰ تومن در ماه...

آموزش رنگ و شمردن اعداد و تفاوت جنسی دختر و پسر  و...رو  داشتن تا الان ...بقیش هم بازی ...

به نظرم همین خوبه که فعلا بتونه با دیگران ارتباط بگیره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
آره خواهرشوهرم به خاطر پولش نفرستاد ولی تو خونه خودش کار کرد ولی خوب خیلی بچه بیرون میبرد هر عصر می ...

ماشهرمون کوچیکه وپارک نداره بایدبریم مرکز شهرستان متاسفانه که دوره ازم .

بعضی فرهنگ سرا ها هستن که با قیمت خیلی مناسب کلاس های مهد هم برگزار می‌کنند.دختر من سه سالشه میفرستم ...

اینجاهمه مهدمستقلن زیرنظراموزش پرورشن نداره فرهنگسرامون فقط کلاس خوشنویسی ونقاشی داره 

من فقط واسه اینکه از تلویزیون و گوشی فاصله بگیره ثبت نامش کردم وگرنه بحث آموزشی برنامه های آموزشی تو گوشی و تلویزیون هست.

گوشی دیدن زیاد باعث عدم تمرکز بچه تو دوران دبستان میشه بعد اونجا کلی باید هزینه مشاور و روانشناس بدیم که بچه تمرکزش خوب بشه....

من فقط واسه اینکه از تلویزیون و گوشی فاصله بگیره ثبت نامش کردم وگرنه بحث آموزشی برنامه های آموزشی تو ...

من فکرمیکنم عدم تمرکز ربطی به گوشی نداره یه چیزیه بنام بیش فعالی که بچه هایی هم که دیدم دایم باهمسالاشون وتوکوچه بودن هم گرفتارش بودن ودرس نخوندن