2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نفرستم مجبورم

همه این پولا فدا سرش اگه آموزش خوب باشه

من همه این پولا رو دادم ولی دریغ از آموزش

منم دیگه نذاشتم بره

پیش دبستان اجبار نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هیچی محیط آموزشی نمیشه تو خونه روابط اجتماعیش تقویت نمیشه

درسته ولی من خودمم نرفتم 

الان اوکیه همه چی

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

من خودم دختر ۹ساله ام رو نفرستادم. پولشم داشتم چون ی خواهر کوچیک هم داشت نمیشد

سنجش قبول شد. تابستون قبل از مدرسه اش دوره ۴۰ روزه فرستادن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خودت باهاش کار کن، باتوجه به مربی های مهد و معلم های اطرافم  میگم،اونی که  سر در مدرسه ها زدن با کادری مجرب و آموزش دیده ،واقعی نیستن اکثرا

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اموزشی درکارنیست بیشترش بازی وسرگرمی وخوراکی خوردنه

که خوراکی هم بچم بلد نبود بخوره

پسر من متولد ۲۴ شهریوره از همه کوچیکتر بود تو کلاس

۱۰۰بار از مربیش خواهش کردم این بلد نیس خودش تغذیه دربیاره بخوره اخلاقش جوریه تا خودم چیزی براش نیارم درخواست نمیکنه لطفا خوراکیشو از کیفش دربیار بهش بده

باز از مدرسه که میومد لباش خشک و سفید و تغذیه هاش همه مونده بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری