2777
2789
آره خواهرشوهرم به خاطر پولش نفرستاد ولی تو خونه خودش کار کرد ولی خوب خیلی بچه بیرون میبرد هر عصر می ...

من مدرسه دولتی گزاشتم دوازده تومن   لباس فرم و وسیله اینا هم میخواد

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خودتون دیپلم که دارید 

برو بازار چند تا کتاب قلمچی خاص پیش دبستانی ها بخر یا گاج 

فقط چند تا باشه 

هر روز باهاش کار کن 

الفبا هم کلیپ ببین یادش بده 

اتفاقا بهتر هم هست

من فکرمیکنم عدم تمرکز ربطی به گوشی نداره یه چیزیه بنام بیش فعالی که بچه هایی هم که دیدم دایم باهمسال ...

چرا عزیز ربط داره به شدتم ربط داره . ی تحقیق انجام بدین از عوارض گوشی برای رده سنی ۲ تا ۵ سال عدم تمرکز اونهاست در سنین بالاتر. و خیلیم جدیه گوشی رو از بچه باید دور کرد الان خودش رو نشون نمیده کم کم اثرش رو  میشه ، ی ضرب المثل نامناسب هست میگه با پنبه سر بریدن ، گوشی هم دوز از جون کار همون پنبه رو‌ میکنه 

چیکارکنم اگرم مهد بره ظهرکه بیاد بازم میره سراغ گوشی

گوشی یک مدت خودتون هم استفاده نکنید .منم با بقیه موافقم گوشی خوب نیست برای این سن .

یک مدت گریه میکنه بعد دیگه عادت میکنه .بچه اتون هنوز مثل خمیر هست به هر شکلی بار بیارین همون میشه 

چرا عزیز ربط داره به شدتم ربط داره . ی تحقیق انجام بدین از عوارض گوشی برای رده سنی ۲ تا ۵ سال عدم تم ...

بله بدترین کارممکن اینکه بچها معتاد به گوشی بشن دخترمن امسال میره کلاس اول چند تا کتاب براش گرفتم تو تابستون حوصلش سر نره اما دریغ از یه صفحه کامل خیلی شوووته نمیتونه یه مارو کامل انجام بده ن بازی ن کتاب ن نقاشی هیچی امسال بیچارم میکنه خودم گوشیو ازش دور میکنم ولی صبر میکنه شوهرم بیاد و از اونا برمی‌داره یهو میبینی 3ساعت پی در پی تو گوشیه 

معتاده جوریه که چشماش تا تو گوشی نباشه خابش نمی‌بره 

چیکارکنم اگرم مهد بره ظهرکه بیاد بازم میره سراغ گوشی

مهد بره خسته میشه میاد بعد از ظهر میخوابه نهایت در روز یک ساعت گوشی دستش باشه بهتره از صبح تا شب با گوشب بودنه .

من چون تجربه ش رو دارم بهتون میگم هفت هشت سال پیش پسرم رو روانشناس و مشاوره بردم واسه نوروفیدبک برای عدم تمرکزش... علت عدم تمرکزش نرفتن پیش دبستانی و‌ تو خونه پا تلویزیون و تبلت بودن. 

بله بدترین کارممکن اینکه بچها معتاد به گوشی بشن دخترمن امسال میره کلاس اول چند تا کتاب براش گرفتم تو ...

همه با هم هماهنگ بشین ترکش بدین وگرنه تو فضای غیر واقعی غرق میشه و با دنیای واقعی فاصله میگیره