2777
2789
شما یه پیشنهاد بده من آروم شم نفسم بالا نمی یاد

پیشنهاد من اینه حتمااااا با روانپزشک ویزیت شو چون کاملا مشخصه افسردگی بارداری داری و اگه درمان نکنی قطعا بعد زایمان شرایطتت خیییلی بدتر میشه 

پیشنهاد من اینه حتمااااا با روانپزشک ویزیت شو چون کاملا مشخصه افسردگی بارداری داری و اگه درمان نکنی ...

واقعا شما اگه تو شرایط من بودید نگران نبودید اصلن نمی گفتید به کسی ظلم کردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

من تقریبا با شما همسن هستم و دخترم ۳ سالشه

یکی دو سال دیگه تازه میخوام برای بچه دوم اقدام کنم 

والا الان خیلی از دوستای هم سن من هنوز ازدواج نکردن و اونایی هم که ازدواج کردن فعلا بچه نیاوردن 

چقدر ناامیدی مادر ، من مطمئنم مشکل شما افسردگی هست ، من الان خودم تحت نظر روانپزشک دارو میخورم چون دچار افسردگی بودم و اصلا هم عیب نمیدونم این موضوع رو و با دارو حالم خیلی خوب شده 

حتما مشورت کن با روانپزشک تا زایمانت یکمی رو به راه بشی و بتونی لذت ببری از وجود فرزند دومت 

همه میگن فرزند دوم خیلی شیرین و لذت بخشه و خونواده رو تکمیل میکنه 

شما الان دارید هم به خودتون هم به همسرتون هم به دوتا بچه ای که دارید ظلم میکنید چون قطعا حال خراب شما رو اونا هم تاثیر میزاره 

سعی کن با انرژی مثبت و عشق فراوان سراغ دنیا اومدن فرزند دومت بری و هر لحظه خدا رو شکر کنی به خاطر سلامتیش

نه عزیزم من تقریبا با شما همسن هستم و دخترم ۳ سالشهیکی دو سال دیگه تازه میخوام برای بچه دوم اقدام کن ...

متولد ۶۹ هستید .زودتر اقدام کن باور کن یه سالم یه ساله 

اخر های ۳۶ به شدت خواسته ولی عامل سن برام مشخص نبود اصلن فکر اختلاف سنی بچه با خودم نمی کردم اگه اگ ...

عزیزم بیداری به این فکر کن هفته آینده این موقع نی نیت دنیا اومده راحت شدی انشالله این فکر و خیالا تموم شده 

شما الان دارید هم به خودتون هم به همسرتون هم به دوتا بچه ای که دارید ظلم میکنید چون قطعا حال خراب شم ...

الان ذوق دارم ولی به ۴۰ سال آینده فکر می کنم حس می کنم تصمیم اشتباهی گرفتم .زندگی ام و همسرم و بچه ام خیلی خوب بود همه رو زدم ترکوندم 

عزیزم بیداری به این فکر کن هفته آینده این موقع نی نیت دنیا اومده راحت شدی انشالله این فکر و خیالا تم ...

ممنونم .شما جای من بودید این طوری فکر نمی کردید .واقعیته ادم خیلی خوب سر پا باشه تا ۸۰ بقیه تو بستر .بچه من غصه نمی خوره .امان از مقایسه .همش می گم خوش به حال خودم مامانم جوونه ولی دخترم تو ین کم بی مادر می شه و تک و تنها 

متولد ۶۹ هستید .زودتر اقدام کن باور کن یه سالم یه ساله

آره عزیزم ۶۹ هستم 

من از سال ۹۶ اقدام کردم برای بچه ولی دوتا سقط و یه مرده زایی داشتم ،سال ۴۰۱ با هزارتا دردسر خدا بهم دختر سالم بخشید و چون بارداری های خیلی سخت و پرچالشی دارم و دست تنهام خیلی سخته با بچه کوچیک مجدد اقدام کنم 

حقیقتا یکمی هم از تکرار اتفاق های گذشته میترسم واسه همون سعی میکنم زمان بگذره و عاقلانه تر تصمیم بگیرم برای بچه دوم ولی خب قلبا خیلی دوست دارم دومی رو هم بیارم که بچم تنها بزرگ نشه و در آینده تنها نمونه 

همه اینا مزیت فرزند دوم هست و با این دید بهش نگاه کنید 

ممنونم .شما جای من بودید این طوری فکر نمی کردید .واقعیته ادم خیلی خوب سر پا باشه تا ۸۰ بقیه تو بستر ...

چقد من شما رو راهنمایی میگنم اصلا گوش نمیدی اصلا نگران نباش اصلا یه شخص ۴۰ساله اگه نتونه بدون مادرش دوام بیاره که مشکل داره حتما دیگه این فکرا رو نکن شما کدوم شهری 

الان ذوق دارم ولی به ۴۰ سال آینده فکر می کنم حس می کنم تصمیم اشتباهی گرفتم .زندگی ام و همسرم و بچه ا ...

۴۰ سال آینده دیگه همه سر خونه زندگی خودشون هستن جانم از الان که نباید به اون روزا فکر کنی  

من ۲۰ سالم بود مادرم رو از دست دادم ، نمیگم سخت نبود و نیست ،ولی خب به هر حال زندگی همینه و جریان داره 

انشاالله سایتون ۱۲۰ سال بالای سر فرزندانتون باشه