2777
2789
عنوان

یکی راهنماییم کنه در مورد بوتاکس

619 بازدید | 67 پست

بوتاکس دیسپورت  خوبه؟

چند وقت میکشه  اثر کنه؟،

بوتلکس ترمیم دوباره  میخواد؟

کبودی داره؟

قیمتش رو گفتن بهم ۴۹۰۰

بالا  نیست  یا خوبه؟

والا من شنیدم بوتاکس عصب صورت رو فلج میکنه اجی خودم چند بار کرد و دفعه آخر اصلان خب نشد تاثیری نداشت بعد از نظر من صورتش شکل قبلش رو نداره دیگ سلیقه ایی هست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تی نی سایتی ها مخالف زیبایی ان و نمیفهمم همش منفی میگن والا من هر 6 ماه انجام میدم خیلی هم عالیه اصلا اذیت نداره اگر کامل به حرف پزشک گوش کنید 5. ساعت اول خیلی مهمه 4100 ایرانی نیست من ایرانی میزنم 1300 بوتاکس واقعا خوبه و تو زیبایی تاثیر داره

چرا چرت میگید والا تا اثر کنه 10 روز تا دوهفته زمان میبره و 4 تا 6 ماه هم اثر داره

چرا ادب نداری ؟!؟؟؟ 

دیسپورت زدی شما ؟؟؟ 

من نظر خودمو گفتم طبق تجربه ام 

قرار نیست به خودت حق بدی بیای توهین کنی 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

چرا ادب نداری ؟!؟؟؟ دیسپورت زدی شما ؟؟؟ من نظر خودمو گفتم طبق تجربه ام قرار نیست به خودت حق بدی بیای ...

شما نی نی سایتی ها همیشه در حال غر زدن هستید بله هم مصپورت هم دیسپورت 6 ماه هم مونده مطمئنم تا به حال بوتاکس نکردی و الکی نظر میدی 

چرا تی نی سایتی ها مخالف زیبایی ان و نمیفهمم همش منفی میگن والا من هر 6 ماه انجام میدم خیلی هم عالیه ...

۴ ساعت اول چه مراعاتی می خواد؟

و اسم بوتاکسی که زدی چی بود؟