اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 عنوان انتخاب رشتم واییی کنکووریاااا 201 بازدید | 24 پست دارم دیوونه میشم نمیدونم باید با کی انتخاب رشته بگیرم ...شما بودین با سیب ترش میگرفتین یا گاماس یا یه گروهی هست اسمش آهکه بااون؟ خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم 1404/06/14 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhraawmzs عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 2999 خودم انتخاب میکردممن خودم میدونم چی و کجا میخوام و دیگه پول نمیدم مشاور
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 رتبت میشه بگی.؟ ۶۰۰ وخرده ای خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
آبانیییییییییییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2805 من تعریف سیب ترش رو زیاد شنیدم همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 من تعریف سیب ترش رو زیاد شنیدم اه واسه انتخاب رشته هم خوبه بنظرت؟ خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1289 ۶۰۰ وخرده ای سلام عزیزم رتبه تون خوبهمحدوده قبولی و رشته تون رو نمیتونید تعیین کنید دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 سنجش هم ی انتخابهایی می ده امکان قبول شدن رو نگاهش کردم افتضاح بود..میگف بینایی شهریه مرداز زاهدان شانسم خیلی کمه اونوقت دندون زاهدان شانس بسیار بالاا خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 سلام عزیزم رتبه تون خوبهمحدوده قبولی و رشته تون رو نمیتونید تعیین کنید مرسی عزیزم...دندون میخوام چون خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1289 اه واسه انتخاب رشته هم خوبه بنظرت؟ نه لطفاانتخاب رشتتو دانشجو ها انجام میدنچه کاریه.کلا موسسه نگیر چون بین خودشون پاس کاری میکنن انتخاب رشته رو اصلا هم خوب و با حوصله انجام نمیدنتجربه دوستان بوده دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم
کنکوری_جان عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1398 ۶۰۰ وخرده ای ایوللل بهت پزشکی میاریولی پیش کسی برو واسه انتخاب رشته چه کارش عالی باشع گاماس بیست نرو بنظرمشیب نرش شاید بهترباشع
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1289 مرسی عزیزم...دندون میخوام چون انشالله موفق! باشی گل دختر دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم