2777
2789
عنوان

انتخاب رشتم واییی کنکووریاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 24 پست
نه لطفاانتخاب رشتتو دانشجو ها انجام میدنچه کاریه.کلا موسسه نگیر چون بین خودشون پاس کاری میکنن انتخاب ...

اه چه بد..شما که خودتون دانشجویی چطوری انجام دادی عزیزم؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال با رتبه ۴۰۰ منطقه ۳ اردببل دندون قبول شدند

به قول دوستان انتخاب رشته سادست از سایت تخمین رشته کمک بگیر و چینش ابتدا چیزی که دوست داری و آرمانت هست بگذار بعد هم منطقی ترین ها

من چون فقط یک انتخاب داشتم با توجه به شرایطم فقط همونو زدم

یا می آوردم یا هیچی😂ریسک کردم سر یک انتخاب فقط.

اما داداشم با مشاور خودش و سال های پیش خودم انجام داد و دارو قبول شد یک دانشگاه خوب

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

من چون فقط یک انتخاب داشتم با توجه به شرایطم فقط همونو زدمیا می آوردم یا هیچی😂ریسک کردم سر یک انتخا ...

چه خوب ..😍😍😍خودتون وبرادرتون موفق باشی عزیزم چقدر بااراده ای تووو

پارسال با رتبه ۴۰۰ منطقه ۳ اردببل دندون قبول شدندبه قول دوستان انتخاب رشته سادست از سایت تخمین رشته ...

حق باشماست بیخودی حساس شدم..از بس ویسای تلگرامو گوش میدم  

چه خوب ..😍😍😍خودتون وبرادرتون موفق باشی عزیزم چقدر بااراده ای تووو

قربون مهربونیت عزیزدلم

ایشون مشاور خودم و داداشم بودن بسیار دلسوز و کار بلدن

و به بچه های اینجا هم‌معرفیشون گردم

باهاشون مشورت کن انشالله برات کاربردی باشه

آیدی روبیکاشونhenle89

برا منم دعا کن دندونپزشک موفق۰🌹

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

رتبت شده ۶۰۰؟

معرکه شدی

بیا ایران

دانشگاه ما اگر شهریه پرداز اوکی هستی🤍

من اونجا پزشکی میخونم

لطفا موسسات نگیر انتخاب رشته من کلی پول دادم بقول دوستمون هم سرشون شلوغه هم میدن دانشجو

اخرشم مجبورشدم برم یه مشاور خصوصی

رتبت شده ۶۰۰؟معرکه شدیبیا ایراندانشگاه ما اگر شهریه پرداز اوکی هستی🤍من اونجا پزشکی میخونملطفا موسسا ...

مرسی عزیزم چقدر عاشقققق دانشگاتم گلم...نه هزینه شهریه ندارم...الان به یه گروه مشاوره ای ۷۰۰ تومن دادم واسه چکاپ خیلی موسسه مشهوری نیس ولی سابقشون اوکیه اسمش آهک هست...باخود اون استادشون گرفتم...