بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینجا ایرانه همه فقط دوست دارن همه چی تغییر کنه اما بابتش هیچ بهایی ندن . شعور و فرهنگ و مهربونی و همه دوست دارن اما از طرف بقیه .کسی نمیخواد به خودش زحمت بده خودش و اصلاح کنه .همه میخوان همدیگه رو تغییر بدن .طرف تاپیک زده به مادرشوهرم گله کردم جاریم اولین بار اومد خونمون بعد عروسیم ، دست خالی اومد و شیرینی نیاورد ، حالا خودشون هر سری میان شیرینی میگیرن میارن من خجالت میکشم.چطوری بهشون بگم که من منظورم این نبوده توقع دارم هر بار کسی میاد خونم با شیرینی بیاد خونمون .بنده خدا راهنمایی و راهکار خواسته بود .۹۹ درصد کامنت ها تحقیر ایشون بود بابت شیرینی که گشنه شیرینی بودی که چشت دنبال یه جعبه شیرینی هست و جواب هایی تو این قبیل .طرف تاپیک و میبینه کلا اصل قضیه و میزاره کنار فقط اونجایی که میتونه عقدهوهاشو خالی کنه رو میبینه که بیاد بگه مثلا من خیلی خوبم آه آه تو چقدر بدی .بدبختی قضیه اون تاپیک این بود که حتی خانمی هم که ادعاش میشد و کیل هست هم اومد به قسمت شیرینی گیر داد و خیلی شیک با ادبیات کادو پیچ شده اسی و تحقیر کرد که خوب نیست گشنه یه شیرینی باشیم مثلا .یعنی وکیل مملکت هم که ادعاش میشه خیلی خفن هست فهم اینو نداشت که اصل قضیه رو دریافت کنه و رفت سمت حاشیه .من موندم چطور از موکل هاش دفاع میکنه .خلاصه عزیزم اینجا انتظار راهنمایی نداشته باش اینجا همدردی و فقط واسه عروس میبینن .یعنی زن خیانت دیده هم میاد درد و دل میکنه و میگه شرایط طلاق ندارم به اونم رحم نمیکنن و هزار تا حرف بارش میکنن .