2777
2789
عنوان

دعوای وحشتناک واحد روبروییم

320 بازدید | 23 پست

بچه ها من تپش قلبم نمیخوابه

خوابیده بودم یهو صدای جیغ و داد اینا بیدارم کرد.

یک زن و و مرد حدود ۵۰ ساله هستن و فقط یک دونه پسر دارن ۲۰ سالشه. خانوم هم شاغل هست

این زن و مرد هر تحقیری که شما فکرشو بکنید بهم دیگه کردن.

انقدرررر الفاظ رکیک برای هم به کار بردن من فقط فکر اون طفل معصوم بودم.

این خانواده اونو میزد سرش و اون یکی هم همینطور

بعد پسر طفلکش اومد گفت بس کنین تروخدا

بعد زنه به پسرش میگفت ببین هربار از بیرون میام بابات یه فیلم داره میبینه … میزنه، بعد هی به مرده میگفت فلان فلان

اون مرده هم البته هی به این میگفت الفاظ رکیک تر

ولی اصلا باورم نمیشد همچین دعوایی.

الان استرس دارم از فردا چطور باهاشون چشم تو چشم بشم. کاش تو راهرو سر راه هم قرار نگیریم 😓

الهی بگردم برای پسرش

اگر کسی اینو برام تعریف میکرد باورم نمیشد، تو عمرم همچین دعوایی ندیده بودم

چقدر فیلم بد دیدن عادیه براشون 

مرده عین خیالش نی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی اون پسر این وسط خیلی کم میاره و از زندگی سیر میشه 💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چقدر فیلم بد دیدن عادیه براشون مرده عین خیالش نی

ببین من اصلا فکرشم نمیکردم.

چون دو ساله همسایشونم و تنها زندگی میکنم جز سلام مودبانه و نگاه خیلی کوتاه چیزی از این اقا ندیدم.

هیچی هیچی

اخه خب چه گناهی کرده این صحنرو ببینه که پدر و مادرش انقدر از همدیگه نفرت دارن و برای تحقیر هم این هم ...

درسته گلم حق با شماست

ولی طفل معصوم برا بچه کوچیک بکار میبرن معمولا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یبار برقا رفته بود و یکی از طبقه بالامون نعررره میکشید

و مشخص بود دارن کتک کاری میکنن صداشون بشدت بالا بود👺

رفتم در خونشون زنگشونو یکسره زدم و دااد زدم گفتم غلط کرده کسی سر زنش داد بکشه الان زنگ میزنم ۱۱۰ بیااادااا

بعدم بدو بدو اومدم تو خونه قایم شدم👺💔

سابقه نداشت اپارتمان ما کسی دعواش بشه همه متشخص

این جدیده رو مخه..بعد داد من زنش شروع کرد به جیغ زدن یکم بعدش ساکت شدن👺

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950