2777
2789
عنوان

بهش اعتراف کردم و باور نکرد چراااا

215 بازدید | 26 پست

دوستان این کاربری دختر خاله منه من یه جشکلی پی شاومده نمیتونم با کاربری خودم وارد بشم 

لطفا تا اخر بخونید

به کسی که دوستش داشتم اعتراف کردم.نیمدونم الان اصلا باید چیکار کنم چون باهم دوست بودیم و اصلا باور نکرد.من چون قبلا بهش گفته بودم یه فردیو دوست دارم اونم خیلی اسرار می کرد که بگو ولی من به دلایلی اعتراف نکرده بودم.گفتم میخوام بهت بگم امروز و خودمم اصلا آمادگی ای نداشتم بعد که بهش گفتم تویی اصلا باورش نشد یعنی قشنگ نیم ساعت یه ساعت باورش نشد بعدم نمیخواستم دوستای دیگمون بفهمن تا ۸ و نیم اینا بهم بودیم و حرفی نزدیم راجبش ولی خب جو معذب نبود الان که اومدیم خونه بهم پیام داده که تو گفته بودی کسی که دوستش داری با کسیه ولی من که با کسی نیستم .منم گفتم نه گفتم یا با کسیه یا کسیو دوست داره(کراشم کسیو دوست داره)

الان باید چیکار کنم؟میدونم میتونم دوستیمونو حفظ کنم ولی میدونید چرا باور نکرد؟برام سواله خیلییی برام سواله چرا باور نکرد؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای براش گل و کادو بفرست تا باورش شه پسره دروغ گو و سواستفاده گر

نه مثلا میگه چرا تو باید منو دوست داشته باشی 

ادم بدی نیست خیلی وقته میشناسمش منتها چون سنمون کم بود دوست و اینا نبودیم الان یه یکی دوساله دوستیم

حرف بیخود میزنه دختره بیشتر اصرار کنه باورش نشد که نشد

نه الان اوکیه ولی خب مثلا یمکه هنوز ۷۰ ۳۰ ام میگه اصلا باورم نمیهش تو منو دسوت داشته باشی میگه سرکارم میزاری منم میگه بایا چراااا اخه اینجور یفکر میکنی