2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چنین چیزی نیستافکارتون رو درست کنیدخودتونو دوست داشته باشیداولویت اول همیشه خودتون بعد بقیهآدما ...

تو از کجا میدونی من بد و گناهکار نباشم؟

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خب هر دو میشه از بین برد

نه نمیشه 

صبحا همیشه تا لنگ ظهر خوابم

به برنامه هام عمل نمیکنم

خیرم به کسی نمیرسه

تا حالا به هر جایی که رسیدم با سلام صلوات و کمک خدا بوده وگرنه خودم خیلی سست عنصر و  بی خاصیتم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

حسم گفتدر کل رویه زندگیتونو عوض کنید

صبحا همیشه تا لنگ ظهر خوابم

به برنامه هام عمل نمیکنم

خیرم به کسی نمیرسه

تا حالا به هر جایی که رسیدم با سلام صلوات و کمک خدا بوده وگرنه خودم خیلی سست عنصر و  بی خاصیتم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

نه نمیشه صبحا همیشه تا لنگ ظهر خوابمبه برنامه هام عمل نمیکنمخیرم به کسی نمیرسهتا حالا به هر جایی که ...

اینجوری نگو

فقط باید برنامه ریزی کنی

گوشی رو بذاری کنار نت رو خاموش کنی 

به هدف فکر کن

نصف وقتت صرف کمک به خانواده وپخت غذا و.. کن

یکم استراحت

نماز و... 

اگه درس می خونی بقیه هم صرف درس

شب روتین پوستی، موهاتو شونه کن

نت رو خاموش کن و بخواب 

صبحا همیشه تا لنگ ظهر خوابمبه برنامه هام عمل نمیکنمخیرم به کسی نمیرسهتا حالا به هر جایی که رسیدم با ...

دور از جون

حالا من هر چی بگم شما پای حرف خودتون موندید هنوز...

افکار منفی و بیخود رو بریزید دور

کسی این چیزا که شما گفتید شاملش نمیشه

این افکار بیهودس که فقط ادمو میکشونه سمت این چیزای بیخود.

شما فقط اولین کمک رو اولین حرکت رو باید اول خودتون شروع کنید برای بهتر شدن رویه زندگیتون و بعد خدا هم کمکتون میکنه وگرنه متکی به بقیه نباشید

بازم میگم این چیزا که میگید شامل شما نمیشه و فقط افکار پوچ و منفیه که حالتونو بدتر میکنه همیشه.

پس بریزدشون دور

برای خوبیه حال خودتونم شده عوض کنید رویه زندگیتون رو

@__mahyar

اینجوری نگوفقط باید برنامه ریزی کنیگوشی رو بذاری کنار نت رو خاموش کنی به هدف فکر کننصف وقتت صرف کمک ...

مرسی از کمکت تلاشمو میکنم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

دور از جونحالا من هر چی بگم شما پای حرف خودتون موندید هنوز...افکار منفی و بیخود رو بریزید دورکسی این ...

خوب چجوری عوض کنم ؟

الان از صبح میخوام ده تا مبحث ساده که شاید هر کدام یه رب وقت بگیره رو خلاصه کنم ولی نمیکنم انگار اختیار خودمو ندارم😔😔😔

🪷 سروناززز 🪷