2777
2789

با اون قد و قیافه کوچولوش یه شکم بزرگ داشت 

اونقدر دلم گرفت از شهرستان اومده بودن

شوهرشم مشخص بود کم سن و سال بود مثلا ۲۰ اینا

اصلا اونجا همه به دختره با غصه نگا میکردن 

هیچیم بلد نبود طفلی میپرسیدن چند هفته ای مادرشوهرش جواب میداد

بعد مادرشوهره اصرار داشت که عروسم طبیعی زایمان میکنه اخه اون دختر لگن بزرگیم نداشت طبیعی دنیا بیاره بچشو

عجیب اعصابم خورد شد

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سریا میان میگن دوس پسر داشت اشکال نداشت؟ حتما به خودش دیده یه سریا عقلشون زودتر کامل میشه

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

نمی دونم! ولی زیاد از حد هم دلت نسوزه. اینها فرهنگشون همینه.  همین بچه هم به دنیا که بیاد اگه دختر باشه احتمالا تو 13 سالگی همین مادرش ، شوهرش می ده! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سرم سوت میکشه وقتی این کودک همسری هارو میبینم و میشنوم

من خودم ۲۰ سالمه باردارم

ولی من کجا اون کجا خیییلی بچه بود هم از نظر چهره هم قد و قواره

لایک نکن خواهر منننن  

ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننممننننننننننننحن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

واقعا خیلی بده اینجوری ولی حرف مادرشوهره علمی بوده چون اونا که سنشون کمه بهتره طبیعی زایمان کنن چون سز خیلی عوارض داره تو این سن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

این موارد میبینم بیشتر از جانب خانواده دختر حرصم میگیره 

مادر پدر باید بتونند دختر پسر راهنمایی کنند درست جهت بدن تا در یک مسیر درست قدم بردارن بعد در سن مناسب هم مسیر مناسب پیدا کنند