2777
2789

شده برادری کسی یا مردای خانواده شوهر سابقتون بخواد زندگیتونو کنترل کنه یا دخالت کنه تو پوشش و رفتارای بچه‌ هاتون؟ یا بعدش بیان یه مدت طولانی بمونن خونتون؟ چطوری رفتار میکنین...خدا بهتون صبر بده اگر تجربه کردین 

چرا باید مردهایی از خانواده شوهر سابق رو توخونه راه داد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر بچه‌ ها خب دیگه با شوهره به مشکل خوردن جدا شدن اونا هنوز خانواده اون بچه ان

من باشم مرد تنهاشون رو راه نمیدم چ برسه نظر هم بدن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

شما طلاق گرفتی چه دلیلی داره پاشون دوباره به خونه شما باز بشه میخوان بچه ها رو ببینن بیان ببرنش ون بیرون یا خونشون ببرن ببینن درست نیست دیگه بیان خونتون مخصوصا مرداشون

رو نده اجازه نده نظر بدن درمورد خودت

درباره خودم نیست تاپیک عزیزم ولی خودمو جای مادرای مجرد که میزارم فکر میکنم یه ثانیه ام نمیتونم جاشون زندگی کنم با خانواده ی خودمو شوهرم سر به بیابون مبذارم احتمالا اون موقع

من یک سال و نیمه طلاق گرفتم الان نزدیک ده روزه دوباره ازدواج کردم 

توی این مدت یبار رفتم شهرمون انقدر حرف خوردم دیگه نرفتم فقط ماهی یبار زنگ میزنم یه حالی میپرسم تمام

کنترل کجا بود تو شهر غریب ای کاش بودن اصن خونه زندانیم می‌کردن