2777
2789
عنوان

هیچ امیدی به ازدواجم ندارم

228 بازدید | 13 پست

چون واقعا نه خوش پوشم (چون اساسا نمیشه خوش پوش اونقدری که خرج دانشگاهم بالاست پول برای چیز دیگه نمی‌مونه )نه جایی میرم نه کسی منو میبینه نه سرکار میرم نه زیبای خفته هستم نه معرف داریم نه هیچی فقط زورم از این میگیره که وقتی ۱۹سالم با کلی چله و گریه زاری و التماس یه خواستگار خیلی خوب برام اومد که همونم پدرم رد کرد و اونم رفت که رفت زن گرفت من و کی میبینه ازدواج فامیلی هم نداریم پس خالم یکی دیگه روگرفت واقعا این جور که پیش می‌ره مجرد میمونم تا آخر عمر 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نوزده سال این حرف میزنی ؟

من 25 سالگی ازدواج کردم باز می‌گفتم زوده 

ببین من وقتی شاغل شدم بشدت کیس های بهتری برام پیش اومد 

اصلا زیر بیست سال ازدواج دختر از نظر من اشتباه چون اوج خلاقیت و با انگیزه بودن برای رسیدن به اهداف 

من دختر خواهر نامزدم 21 سالشه شاید هم کوچولو تر دانشجو دندون پزشکی ببین اینقدر دوست دارم قشنگ پلن چیده و داره برای آینده اش تلاش می‌کنه 

اما میام اینجا دختر 17 ساله 19 ساله چله میگیره برای ازدواج 

با نوزده سال این حرف میزنی ؟من 25 سالگی ازدواج کردم باز می‌گفتم زوده ببین من وقتی شاغل شدم بشدت کیس ...

۲۵سالمه ۱۹کجا بود 

با نوزده سال این حرف میزنی ؟من 25 سالگی ازدواج کردم باز می‌گفتم زوده ببین من وقتی شاغل شدم بشدت کیس ...

همه مثل ایشون باهوش نیستن دندون قبول شن خب من انتظاراتم کمتره

همه مثل ایشون باهوش نیستن دندون قبول شن خب من انتظاراتم کمتره

من شما با ایشون مقایسه نکردم الان مثلا من بهترین دانشگاه ایران پرستاری خوندم هوشم کمتر بوده 😂

بهترین خودت باش این زندگی برای هر کسی یکسان نیست پس سعی کن اونقدر خوب خودت باشی که انتخاب کنی نه انتخاب بشی 

هنوزبچه ای عزیزم واسه ازدواج هیچ وقت دیرنیست بذار حداقل چن سال دیگه بگذره بعدبهش فکرکن 

تمام تمرکزتو بزارروی درس 

و درآخرخوشبحالت کاش جای توبودم 

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
هنوزبچه ای عزیزم واسه ازدواج هیچ وقت دیرنیست بذار حداقل چن سال دیگه بگذره بعدبهش فکرکن تمام تمرکزتو ...

بچه کجا بود عزیزم گفتم که ۲۴سالمه 

بچه کجا بود عزیزم گفتم که ۲۴سالمه

اهافکرکردم ۱۹سالته

خب سنت زیادنیست که

گفتم واسه ازدواج هیچ وقت دیرنیست مهم اینه ازدواج موفقی داشته باشی شریک زندگیت خوب باشه 

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

منم وضعم بده. نه خوش لباسم ، نه خوشگلم نه شغل تاپی دارم ، نه پولدارم نه فامیل درست و حسابی دارم نه دوست و آشنا دارم. یک خدا دارم که اونم ازم راضی نیست خیلی نارحتم ولی حال عصه خوردنم دیگه ندارم از تو هم سنم بیشتره