2777
2789
عنوان

پسره خیلی خرجم میکنه

167 بازدید | 15 پست

۵.۶ روز باهاش صحبت کردم بنا به دلایلی نشد ادامه بدم و من تموم کردم 

حالا ول نمیکنه همش استوری دپ همش میگه بلاکم کن بخت پیام ندم خدایا چکار کنم خب با دلیل بهش گفتم که مناسب هم نییتیم

چرا تموم کردم

از خودم ۶ ماه بزرگ تره ۱۹ سالشهههه

همش ازدواج ازدواج می‌کنه و با مادرم حرف زد

دوسش ندارم خیلی ساده هست 

از شهرستان اومده برا کار 

با خانواده اش قطع ارتباطه 

آدم ضعیفی هست مثلا میگم ارتباط نباشه یه اداهایی در میاره 

سری استوری حال خرابی...

یا هیچ پس اندازی نداره حقوقش ۲۰تومنه 

بعد همش میگه بیام جلو کاملا هم جدیه نه فقط حرف

خیلی خرج می‌کنه دوسمم داره اما هرکار میکنم دلم صاف نمیشه باهاش 

همش خوراکی میخره شارژ و ....

گفتم شماره کارت بده خوشم نمیاد از این حرکت بدش اومد

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دلت باهاش نیست بلاکش کن و با احساساتش بازی نکن .بزار با دختری که دوستش داره بره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
فقط پنج شیش روز باهاش صحبت کردی و اینجوری شد؟!نرمال نیستنمی‌دونممن باشم که ادامه نمیدم باهاش چون از ...

اره اصن یجوریهه بخدا

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خو از اول چرا وابستش کردی

وابسته چیه فقط چت بود یکبار ام اومد منو ببینه تو ۵.۶ روز چه وابسته ای 

آدمی که سر ۶, روز بگه ازدواج عادیه

وابسته چیه فقط چت بود یکبار ام اومد منو ببینه تو ۵.۶ روز چه وابسته ای آدمی که سر ۶, روز بگه ازدواج ع ...

واقعا عادی نیست اسی این مشخصه خیلی از طرف خانواده کمبود داره میگی قطع ارتباط هم هست، میخواد یه جوری خودشو به یه خانواده بند کنه

تو رو دیده گفته موقعیت خوبیه

خودت چند سالته؟ احتمالا وضع شما خوبه درسته؟

واقعا عادی نیست اسی این مشخصه خیلی از طرف خانواده کمبود داره میگی قطع ارتباط هم هست، میخواد یه جوری ...

دقیقاً از آدم ضعیف بدم میاد 

نه متوسط هستیم ما

همش میگه خانوادم دوسم ندارن کسی دوسم نداره بخدا اگر کمی محکم بود میموندم باهاش 

منم با یکی آشنا شدم

پسر خوبیه شرایطش مثل همینیه ک شما گفتی فقط اینکه با خانوادش زندگی میکنه 

اوایل با لحن خوب گفتم ب درد هم نمیخوریم

هی نیومد بخودش بد و ببراه میگف منم هی دلداریش میدادم تا دلش نشکنه

ولی دیدممم ول نمیکنه دیگه الکی گفتم ازدواج دارم میکنم تا ول کنه

وای بازم پیام میداد 😐دیگه از همه جا بلاکش کردم

باید سیم کارتم عوض کنم اخر میترسم شوهر کنم این باز پیام بده🤣اخه یسری پیام همین آقا باعث شد با رلم کات کنم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
خب ازدواج کن بره فردا پشیمون نشی

مگه دیوونه شدم میگم پس انداز نداره هیچی فقیه حقوقشه