2777
2789

امشب داشت باهام صحبت میکرد،حدود۱۳۰میلیون میتونن طلا بگیرن و اینکع بهم گفت عروسیتون بریز بپاش ندارم،منم گفتم خب نداشته باشید خوبه،بعد گفتم شما میخاید تنها بگیرین عروسی یا باهم ،گفت باهم و گفتم خوبه و اینا،بعد گفن درباره غذا با بزرگ ترها صحبت میکنیم و مادرشوهرم برام سرویس شانل گفته بود بگیرم و من راضی نیستم و بهشم گفنم بدرد استفاده نمیخوره و بنظرتون چیکارکنم!؟بهم گفت من میرم طلا فروشی انتخاب میکنم و شما باز برید سلیقتون نشد ی چیز دیگه بگیرین و من بهشون گفتم من اصلا طلا نمیخام

دیونه چرا طلا نمیخای

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همسرت مرد خوبیه سر این چیزا چونه نزن اوضاع خرابه گرونیه ، زندگی هزاربالا پایین داره این مسائل در مقابل اصل زندگی خیلی پیش پا افتاده س 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

عزیزم نگو دوست ندارم بگو هر چی سلیقه ی شما باشه خوبه و تشکر کن دیگه انقدر اینجور نگو خودت رو ساده نشون بدی اگر هم میگیرن برای زندگی شما میگیرن که سرمایه باشه و این موارد دیگه باید با خانواده شما هم مشورت میشد 

عزیزم نگو دوست ندارم بگو هر چی سلیقه ی شما باشه خوبه و تشکر کن دیگه انقدر اینجور نگو خودت رو ساده نش ...

یعنی عزیزم اینجور بگم خودمو‌ساده نشون میدم؟!من میخایتم اینجور بگم که یوقت جوری که دوس ندارم رو نگیره که برم عوض کنم ضررکنم

یعنی عزیزم اینجور بگم خودمو‌ساده نشون میدم؟!من میخایتم اینجور بگم که یوقت جوری که دوس ندارم رو نگیره ...

شما هر چی گرفتن نه نگو

اون میشه سرمایه و اصلا مدلش مهم نیست

بعدا خودت جمع کن به سلیقه خودت بخر

منم مادرشوهرم سرعقد یه گردنبند داد که مادرمم اینو هرگز نمیندازه

ولی نگه داشتم

پوله دیگه

زیادی قانع نباش کم ارزش میشی 

نه تحت فشار بزار نه خیلی بیخیال باش

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم