2777
2789

مثلا اومدم ی شوخی کنم ،رفت تو لاک خودش 

هرچی میگم بابا شوخی بود 

اصلا حرف نمیزنه .. 

من اگه کسی چیزی بگه بعد هم خودش بیاد بگه بابا بی منظور بود و شوخی ،، میپذیرم 

اما این همه چیز رو جدی می‌کنه 

عجبا !!!! 

گفت مبخوام برم دانشگاه آزاد شهرمون فلان رشته بخونم خندیدم گفتم خداییش استادامون رو دیدی ابرومون رو نبری درس بخونی ( چون منم تو همون دانشگاه درس خواندم و استادان میشناستم ) و این خواهرم خیلی اهل درس نبود 

ولی خدا می‌دونه ب هوای شوخی گفتم .. 

هیچی دیگه این ب دل گرفت دو سه بار هم گفتم بابا منظور نداشتم ولی دیگه حرف نزد ..

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه اخلاقشون مثل هم نیست .بعضیازودرنجن .ولی قبول کن حرفت قشنگ نبود 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

احتمالا با شما زیاد مقایسه میشه برای همین به دل گرفته 

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
احتمالا با شما زیاد مقایسه میشه برای همین به دل گرفته

دو بار بهش گفتم بابا منظور بد نداشتم 

چرا اوکی نمیشه ؟!!.چقدر دل سنگ هست ؟!

من یکبار ی نفر بگه منظور ندارم تمومه 

ما گاهی یه حرفایی میزنیم که از نظر خودمون بد نیست ولی از نظر طرف مقابل اذیت کننده ست، مخصوصا اگه از جهاتی تحت فشار باشه

منم اگه جای خواهرت بودم ناراحت میشدم و میگفتم به تو چه زندگی خودمه😐😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ذره ای نیت بد توش نبود آخه واقعا صد قصدم شوخی بود

شایدازنظرخودت اینطوری باشه ولی وقتی یکی ازبیرون به این قضیه نگاه میکنه میبینه خواهرت حق داشته که ناراحت بشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شایدازنظرخودت اینطوری باشه ولی وقتی یکی ازبیرون به این قضیه نگاه میکنه میبینه خواهرت حق داشته که نار ...

خب وقتی خودم هم میان بهش دو بار میگم بابا شوخی بود فقط 

آیا نباید کوتاه بیاد ؟

دو بار بهش گفتم بابا منظور بد نداشتم چرا اوکی نمیشه ؟!!.چقدر دل سنگ هست ؟!من یکبار ی نفر بگه منظور ن ...

تایپ  شخصیتی همه که مثل هم نیست 

من خواهر ندارم ولی داداش وسطیم همین طور هستش 

خیلی مهربونه ولی اگه چیزی بهش بگیم به دل میگیره برای همین زیاد باهاش شوخی نمیکنم  

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
خب وقتی خودم هم میان بهش دو بار میگم بابا شوخی بود فقط آیا نباید کوتاه بیاد ؟

بازم میگم حق داشته ناراحت بشه .دلش شکسته ازحرفت .بابه ببخشدوشوخی کردم که خوب نمیشه

پس چیکار کنم ؟؟؟

زمان لازمه .کادویی چیزی بگیربراش چندروزدیگه بروازدلش دربیار

زمان لازمه .کادویی چیزی بگیربراش چندروزدیگه بروازدلش دربیار

اوووووه ول کن بابا 

زیادی هم پررنگش کنم جوگیر میشه ک عه پس راستی خوب شد ناراحت شدم