2777
2789
عنوان

بچها رفتم اپلاسیون کل بدن بیاین❌️

608 بازدید | 74 پست

واقعا بدنم نرم شده و تموم موهای بدنمو برده

واقعا عالیه پیشنهاد میکنم برید حتما کسانی که نمیتونید برید لیزر

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
درد نداره؟

داره مثلا روی رون و شکم و کمر اصلا درد خاصی نداره ولی بقیه جاها به خصوص بیکینی خیلی درد داره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره؟

اما دردش یه لحضس بعد تموم میشه

بیکینی رو چجوری تحمل کردییی خیلی باید وحشتناک باشه بعد خجالت رو چه کردی؟

خجالت که چاره ای نبود🥲😂

بیکینی اره بعضی جاها که پرسیدم بی حسی میزدن

اما واسه من نزد و دردش زیاد بود اما یک لحضس و بعدش تموم میشع

داره مثلا روی رون و شکم و کمر اصلا درد خاصی نداره ولی بقیه جاها به خصوص بیکینی خیلی درد داره

لخت لخت باید بشم؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببخشید سوالم یکم شاید یه جوری به نظر بیاد برای قسمت بیکینی، اون قسمت پایین ( لابیا ها و...) خطرناک نیست اپلاسیونش؟ دردش تا چه حد بود؟ قابل تحمل بود؟ 

بعد اینکه بعدش جوش نزدی؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

لخت لخت باید بشم؟

بله دیگ عزیزم اگه کل بدن بخوای

بله دیگ عزیزم اگه کل بدن بخوای

خب خجالت نکشیدی جلوش لختی ؟؟؟ نگاه میکنه؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببخشید سوالم یکم شاید یه جوری به نظر بیاد برای قسمت بیکینی، اون قسمت پایین ( لابیا ها و...) خطرناک ن ...

خطرناک فکر نکنم باشه مثلا بعضی جاها کرم بی حسی میزننن ممکنه مضر باشه

دردش یک لحضس لحضه ای که میکشه و میکَنه موم رو بعدش تموم میشه اما اون یک لحضه خیلی درد میاد 

نه نزد باید واست پودر بزنه حتما

خب خجالت نکشیدی جلوش لختی ؟؟؟ نگاه میکنه؟

عزیزم با چشم بسته پس واست موم بزنه؟