2777
2789
عنوان

کاش میشد با خدا حرف زد

34 بازدید | 4 پست

میدونید بچه ها شاید خیلی ها غم از دست دادن عزیزانشون براشون سنگین باشه

خونه نداشتن 

فقیر بودن

شوهر بد

اولاد بد

پدرمادر بد 

همسایه بد

خواهر برادر بد

اما یه چیزی بگم یه غمی هست که در حین سنگین بودن خیلی مظلوم و تاریک هست... اونم غم نداشتن اولاد هست

وقتی خداوند در وجود ما زنها رحم و سینه و تولید مثل گذاشته و مایی که هنوز مادر نشدیم نزدیک سی ساله هرماه درد پریود تحمل میکنیم و می‌میریم و زنده میشیم و هر ماه نزدیک پریود که میشه سعی می‌کنیم کار خونه یواش انجام بدیم و بعدش موقعی ک پری رد میشه با هزار امید و آرزو بی بیچک میخریم از همون داروخونه ای که سالهاست میخریم و ما رو میشناسه و شاید دلسوزانه بهمون بیبیچک بده...

وقتی بیبیچ منفی میشه بارها و بارها زیر نور میگیریمش تا با نگاهمون یه خط از روی خط تی بیبیچک رسم کنیم...

وقتی دوروز تاخیر میفته دلمون مثل پروانه پر پر میزنه و چشمای تاریک و خسته مون برق کم نوری میزنن...

وقتی چند روز بیشتر پری میگذره قند تو دلمون آب میشه و دوباره میریم بیبیچک میخریم... و درست وقتی تصمیم میگیریم به جواب منفی بیبیچک اکتفا نکنیم و بریم ازمایش بدیم:پریود میشیم....

بنظرم مظلوم ترین زن امثال منیه که نازایی بدون علت داریم 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

ان شاءالله خدا به وقتش بهت یه نی نی خوشگل میده. و ان شاءالله وقتش تو همین روزا باشه. همین روزایی که ذوقش رو داری. خدایا هر کسی که دلش نی نی میخواد بدون اینکه اذیتش کنی یه نی نی سالم و صالح بده بهش. الهی آمین. آیات ۱تا ۶سوره مریم رو بنویس ببند کمرت اصلا باز نکن. ان شاءالله که به زودی مادرمیشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.