2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریییییی

نمیدونم کلا زیاد دیدم چون نمیترسم

هم شمال میرفتیم میدیدمشون برام جالب بودن

هم خودمون چون درخت شاه توت داشتیم تو حیاطمون مارمولک بود بعد یکیشون بود که همیشه تابستونا میومد رو توری اتاقم شبا پشه میخورد منم نگاش میکردم گاهی اوقات بچه دارم میشد بچشو می اورد با خودش 

کلا با همه جور جک و جونور میتونم کنار بیام جز سوسک

نه بابا خیلی عادیههههه

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنیننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

من تو دانشگاه گربه پرید طرفم جیغی زدم کللل دانشگاه برگشت

خونه که خوبه 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نمیدونم کلا زیاد دیدم چون نمیترسمهم شمال میرفتیم میدیدمشون برام جالب بودنهم خودمون چون درخت شاه توت ...

چه بامزه بچشم میورد ...من چندشم میشه سوسکم چندشه ،🤮🤮🤮

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من تو دانشگاه گربه پرید طرفم جیغی زدم کللل دانشگاه برگشتخونه که خوبه

وای چه بد 

ماهم در سللف دانشگاه گربه خیلی جمع میشه دخترا لوسشون میکنن بهشون غذا میدن 

من قبلش به بقیه میگم تروخدا اینارو دور کنید من رد بشم😂

وای چه بد ماهم در سللف دانشگاه گربه خیلی جمع میشه دخترا لوسشون میکنن بهشون غذا میدن من قبلش به بقیه ...

وای آره دقیقا منم 

بعد به جز اون آبروریزی یه بارم پام رفت روی گربه ای که دم سلف خوابیده بود

این دفعه گربه جیغ زد کل بچه ها برگشتن😂

من برگام ریخته بود که چه جوری لهش کردمم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏