2777
2789

بچه ها برای اولین بار تو زندگیم میخوام که فقط به خودم فکر کنم 

میخوام نه به خانواده خودم فکر کنم که نوه دوست دارن یا میخوان یا به همسرم فکر کنم که دوست داره فرزندی داشته باشه 

واسه شرایطی که دارم نمیتونم از همسرم جدا بشم و اخلاق و رفتار های بدی داره شرایط مالیش هم زیاد خوب نیست یعنی با تلاش  و کمک خانواده خودم تونسته یه خونه بیرون شهر برای خودمون بگیره منو درک نمیکنه مثلا الان یه هفته ست که قهرم باهاش هنوز نیومده جلو باهام حرف بزنه خیلی تلاش کردم ک بعضی از اخلاقش درست بشه ولی نمیشه این اینجوری بزرگ شده و همینجوری میمونه شاید انتخاب خودم اشتباه بود که به عنوان همسر قبولش کردم ولی حالا که اینجوری شده تنها کاری که میتونم اینه ک تا آخر بچه نیارم به نظرتون با این تصمیم کار اشتباهی میکنم در آینده پشیمون میشم از این تصمیمم یا نه 

خودمم خیلی خیلی زیاد بچه دوست دارم برای خودمم خیلی سخته ولی فکر کنم این تنها راهش باشه چون بچه محبت میخواد پول میخواد آینده میخواد من تنها نمیتونم اینارو بهش بدم همسرم آدمی که درک نداره از نظر شرایط مالی من تو خیلی چیزا از خودم می‌گذرم همیشه در حال قناعت و یه راه برای پس انداز همسرم برعکس من پولاشو الکی خرج میکنه مخصوصا وقتی که قهرم بهم هیچ پولی نمیده خب من ک نمیتونم تا آخر به خودم سختی بدم ولی اون خرج کنه میخوام منم فقط به خودم و زندگیم برسم بدون بچه که نگران شرایط مالی و آینده اون نباشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.