2777
2789
عنوان

شوهرم پولش و وقتش مال خانواده اس

87 بازدید | 7 پست

پدرش مریضه همش دنبال باباشه انکار نه که برادرهای دیگه داره فقط اینه پولش برای اینا خرج میکنه اصلا دیگه خونه نمیاد همش دنبال باباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار کمک کنه ولی دیگه افراطی شد تذکر بده

بابا یه چیز بگه فردا باباش خدایی نکرده بلای سرش بیاد میگه تقصیرش تویی نزاشتی اینو‌کنم اونو نکنم

فقط کافیه یبار تذکر یده

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بابا یه چیز بگه فردا باباش خدایی نکرده بلای سرش بیاد میگه تقصیرش تویی نزاشتی اینو‌کنم اونو نکنمفقط ک ...

آره دقیقا میگه  کمک به خانواده خوبه ولی نه اینکه به زن و بچت نرسی

درخواست ندین. لایک نکنید. 

هر کسی در برابر اعمال خودش موظفه اگر برادراش فرزند خوب و قدرشناسی برای پدرشون نیستن دلیل نمیشه که همسر شما هم بگه منم مثل اونا میشم و این همه خرج و زحمت و عمری که پدرم به پام ریخته رو فراموش میکنم

لطفا تو هر کاری خدا رو در نظر بگیرید اگر به همسرتون فشار بیارید که کمک نکنه و یه روزی پدرشون به رحمت خدا بره 

نه همسرتون خودشو میبخشه

نه شما خودتون رو میبیخشید

نه همسرتون هرگز کار شما رو فراموش میکنه

در ضمن فکر کنید پدر خودتون هستن اینطوری انقدر ناراحت نمیشید از کمکی که شوهرتون میکنه(البته انشالله که همیشه پدرتون تندرست و سالم باشن)

و مطمئن باشید از چشم خدا ، قلب بزرگ و مهربونتون دور نمیمونه♡