2777
2789
عنوان

مردا خیلی نمک نشناسن میخوام جداشم

172 بازدید | 16 پست

نامزدیم 

این مدت نامزدی کلا یجایی کار میکرد حقوقش کم بود کسایی تو شغل اون ۲ برابر حقوق فعلیو میگیرن

همش میگفت درست مسکنم امسالو سختی میکشیم وبی بعدش درست میکنم

این مدت نه تفریحی نه بیرونی 

فقط برا تولدم ییه ساعت خرید 

حتی رستوران اینا قکر کنم چند ماهه نرفتیم

چند ماهه پول کم میاره من میدم بهش 

همین ماه فقط ۱۰ تومن دستی دادم بهش 

بخدا اصلا فشار نیاوردم چیزی نگفتم و همش گفتم درستش میکنی و بهت باور دارم و....

اما متاسفانه فهمیدم اقا کلا تنبل تشریف دازه 

یجا رفت مصاحبه یه شرکت خیلی بزرگ با حقوق ۲ برابر اینجا و قبول شد و منم خوشحال شدم که شرایط بهتر میشه

اما اقا گفت چون این شرکت پنجشنبه ها هم باید بری نمیرم

هرچی توضیح دادم که الان پول نیاز داریم شرکته خیلی خوبه میصرفه یه مدت سختی بدی پنجشنبه ها هم بری و.... همش میگفت نه من چرا پنجشنبه کار کنم میخوام استراحت کنم 

اخرش برگشت گفت چرا باید پنجشنبه برم مگه من کارگر براورده کردن رویاهای توم؟😐

خیلی بهم برخورد اخه چی بگم بهش این مدت خمش کخ من داشتم کمکش میکردم و یه رستوزان هم نبرد الان میگه چرا بیشتر کار کنم مگه کارگر رویاهاتم😑😑

چقد اخه یخ ادم نمک نشناسه 

واقعا راسته زنی که خرج نداره ارج نداره

از دیشب دیگه حرف نزدیم 

میخوام جداشم 

من نمستونم خرج یه مرد گنده تنبلو بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواستو جمع کن 

تنبلی آفت مرده 

همسر سابق من در کنار بقیه اخلاقای داغونش تنبل هم بود 

خیلی اذیت شدم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

شما بخاطر اون ازخیلی چیزا کوتاه اومدی وشرایط سخت رو تحمل نمیکنی

اما اون ادم بهاطر شماحتی حاضر نیست یه روز بیشتر بره سرکار

درکل بگم زندگی باهاش عذابه چون مسئولیت پذیر نیست

بهتره جدابشی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

خب جدا شو مردی ک نتونه خرج‌زندگی‌رو‌در بیاره به چ درد میخوره ...مخصوصن ک‌تنبلع...حالا بعضیا میبینی خیلی تلاش میکنن ولی دیگ‌در برابر گرونیا کم‌میارن خوب این طبیعیه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترین کارو میکنی

شوهر بی عرضه منم اسنپ ثبت نام کرده الان عین خرس خابه از ۲ بیدارش میکنم که پاشو برو پیس اونی ک ثبت نام کردی هی زنگ میزنه پیام میده ک لااقل دوتا سفر بزن من جریمه منم به کتفشم نیس

دقسقاااا و این خیلی برام زور داره

حق داری

مرد بی مسئولیت ادموپیر میکنه

تا اخر عمر باید برای کارکردن اصرار کنی

حامی نیست و نمیشه بهش تکیه کرد

شما نقش مرد رو در زندگی باهاش پیدا میکنی و بعد از مدتی کاملا دلسرد میشی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست