2777
2789
عنوان

دندون یا پزشکی کدومش😭

282 بازدید | 48 پست

تروخدا یکم راهنماییم کنید خیلی گیر کردم

من رتبه ام هم به دندون میخوره هم به پزشکی

خودم علاقه واقعیم به پزشکیه چون گسترده تره و ملا محیط بیمارستان رو بیشتر از محیط کلینیک یا مطب دوست دارم خیلی هم به تخصص جراحی فکرمیکردم

حالا که رسیدم به مرحله انتخا رشته همه دارن نا امیدم میکنن 

میگت ظرفیت ها بالارفته پزشکی اگه تخصص نگیری عملا بیهوده است که تخصص گرفتنش هم باید 10 سال کم کم درس بخونی شیفت هاش زیاده از زندگی میمونی 

ولی دندون راحت تره حتی عمومی هم بمونی و تو کلینیک کار کنی درامدش از پزشک عمومی بیشتره

منم به زودی میخوام ازدواج کمم نپرسید چرا شرایطم اینطوریه

موندم چیکار کنم 

برم سراغ علاقه ام که پزشکیه؟

یا منطقی تصمیم بگیرم و برم دندون پزشکی؟ 

همه میکن بری دندون علاقه ات بهش بیشتر میشه

یعنی واقعا یه پزشک خیلی وقت نداره که به زندکیش برسه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درست گفتن دیکه کسی ب پزشک عمومی نمیره اصلا خودت 

مریض باشی کدوم دکتر انتخاب میکنی 

ولی عمومی هم تو بیمارستان میتونی کار کنی هم درمانگاه تامین اجتماعی اکثرا پزشک های عمومی مطب میزنن ولی بیشتر تو بیمارستان ها هستن 

دوم این ک گسترده تره خیلی سخت تر نسبت ب دتدون 

از لحاظ روحی هم باید قوی باشی 

واقعا بیمارستان انرژی منفی زیاد داره واقعا هم ناراحت کننده هست 

ولی چون علاقه داری کاری ندارم 

دوم دندون تمیز محیط ناراحتی نیست هزینه ها نجومی 

الان همه ب سلامت دندون اهمیت میدن مشتری همیشه هست 

درگیر مریضی کسی نمیکنی خودت زو فکر خیال راحت 

و جالب تخصص ارتدونسی بخونی هم دیگه تو گنج هستی 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
چرا برو دنبال علاقه ات

حس میکنم قراره زندگی اینده مو خراب کنه

از هرکی میشنوم میگن خیلی درگیرت میکنه تایم برای تفریح و زندگی کردن نداری برای یه مسافرت رفتن باید کلی شیفت جا به جا کنی 

حس میکنم قراره همسرم هم از این بابت اذیت بشه و فشار بهم وارد کنه

دقیقا درست گفتن دیکه کسی ب پزشک عمومی نمیره اصلا خودت مریض باشی کدوم دکتر انتخاب میکنی ولی عمومی هم ...

دقیقا همه اینا هست

همه میگن پزشکی زندگی رو ازت میگیره حس میکنم دراینده اگه برم پزشکی همسرم هم نمیتثنه تحمل کنه و اونم بهم فشار وارد میکنه

ولی دندون به قول شما فکر وخیال راحته منم میگفتم برم دندون اگه حس کردم راضیم نکرده برم تخصص جراحی فک وصورت که به محیط بیمارستان هم وارد بشم و جراحی کنم

واقعا گیر کردم 

دندون واقعا عالیه از هرلحاظی ولی اینکه یکم بهش بی علاقه ام میترسونه منو

یعنی تو اونقدر بی فکری که هنوز انتخاب رشته نکردی؟؟؟؟

برو خودتو خر کن نمیفهمم چی راجبمون فکر میکنن یه سری راجیف میبافن فکر میکنن زرنگن

کسی که رتبش به دندون میخوره خر نیست خودش انتخاب رشته کنه و بیاد اینجا نظر بپرسه

دقیقا همه اینا هستهمه میگن پزشکی زندگی رو ازت میگیره حس میکنم دراینده اگه برم پزشکی همسرم هم نمیتثنه ...

بله میدونم علاقه خیلی مهمه ولی بعد مدتی دلت یه زندگی و تفریح میخواد و یه خونه گرم با خانواده و همسر .پزشکی یه جوری ک ساعت ۳ شب زنگ زدن واسه مریضت باید بری. مسافرت کلا تایم کم 

و این ک همسرت پزشک بود خیلی بهتر بود درک هم میکرد 

ولی کمی از لحاظ شغلی متفاوت باشی سخته .

کلا لحظه ای ک مریض زیر دستت تموم میکنه یه فضای سنگین و وحشتناکی هست ک کم کم عادت کنی .

من تخصص دندون رو بیشتر پسند میکنم ارتدونسی از نفری الان ۱۰۰تومن میگزه ۳ ماه ۳رماه هم سیم عوض میکنه هفته ای ۴ روز چند ساعت درگیر غم غصه هم نیست 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
یعنی تو اونقدر بی فکری که هنوز انتخاب رشته نکردی؟؟؟؟برو خودتو خر کن نمیفهمم چی راجبمون فکر میکنن یه ...

چرا گارد میگیری؟ 

انتخاب رشته کردم دندون هم بالا تر زدم ولییی میترسم هنوزم شک دارم نمیدونم چیکارکنم

بله میدونم علاقه خیلی مهمه ولی بعد مدتی دلت یه زندگی و تفریح میخواد و یه خونه گرم با خانواده و همسر ...

بابا برای کی توضیح میدی فرصت انتخاب رشته تموم شده این سرکارتون گذاشته