2777
2789
عنوان

چیکار کنم اعتقادم قوی بشه

88 بازدید | 10 پست

من تو زندگیم چند بار فقط نماز خوندم ولی به اماما و دین اعتقاد داشتم چند وقتیه مخصوصا یک سال اخیر خیلی بی اعتقاد شدم و اعتقادم به دین و ائمه و خیلی چیزا از دست دادم چند وقته یعنی چند ماهه حال روحیم خیلی بده خیلی واقعا خیلی وقته نمیتونم از ته دل بخندم اونقدر حالم بد بود حتی به فکر خودکشی هم افتادم ولی خسته شدم از این وضع چند روزیه دلم هوای نماز خوندن میکنه تو اینستاگرام کلیپ از مرقد امام ها میبینم واقعا دلم پر میکشه دیگه خسته شدم از این اوضاع دلم میخواد با خدا و ائمه در ارتباط باشم اعتقادم قوی بشه برم زیارت تازه فهمیدم تنها راه آرامشم روی کردن و خو گرفتن با ائمه است میدونم چون بهشون پشت کردم به این روزا کشیده شدم چیکار کنم که اعتقادم قوی بشه و تا آخر عمرم شک به دین تو دلم نیاد و همیشه امیدم به خدا و ائمه باشه و هیچ وقت نتونم ازشون فاصله بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینه.

منم به عینه تو زندگیم دیدم بی اعتقادی چقدر از لحاظ روحی ادمو نابود می‌کنه

همش دعا کنین

از خدا بخواین هیچوقت ولتون نکنه

همیشه این ذکر و بگو

اللهم لا تکلنی إلی نفسی طرفة عین أبدا .

ایمان نداشتن ادمو بی پناه می‌کنه

اره همینه.منم به عینه تو زندگیم دیدم بی اعتقادی چقدر از لحاظ روحی ادمو نابود می‌کنههمش دعا کنیناز خد ...

آره به خدا به عینه احساس میکنم بی پناهم از آدما ی دورم بریدم فهمیدم فقط امید و اعتقادم باید به خدا باشه و ائمه دیگه بس واسه هیچ کاری از آدما کمک نخوام و امیدم فقط به خدا باشه

داده بودم ولی پشیمونم از امروز شروع کردم به نماز خوندن

اتفاقا اگه بخوای ایمان قوی تر میشه

بیماری نیس که بگی درمان نداره

راه تقویتش هم راز و نیازه 

دائما با بالایی صحبت کن

فک نکن فقط راه ارتباط باهاش نمازه

نمیگم نماز نخون ها اتفاقا حتما باید نماز بخونی

شیطون برای اینکه ادمو بی ایمان کنه اول تارک نمازش می‌کنه

نماز بخون لحظه به لحظه هم تو دلت با بالایی صحبت کن

آره به خدا به عینه احساس میکنم بی پناهم از آدما ی دورم بریدم فهمیدم فقط امید و اعتقادم باید به خدا ب ...

اره

من خودمم این درد و چشیدم

چیه روغن فکرهای امروزی میان تئوری میدن

به خدا آدم گیر یه گرفتاری میفته یه آیت الکرسی میخونه آروم میگیره 

همین که می‌فهمه بالا سری حتی بیشتر از مادر خود آدم دوسش داره می‌فهمه پناه داره

من همیشه میگم خدا هیچ آدمی رو بی پناه خودش نکنه

ماییم که محتاجیم