2777
2789

من میتونم چند تا مهارت لازم برای کاری رو به مدت معلوم تمام کنم یا مثلا همین زبان انگلیسی ده سال تو برنامه‌م بوده و با اون که خیلی زبان رو دوست دارم میتونستم همون موقع دو سه سال وقت بذارم ولی تا الآن کش اومد یا استعدادهای ورزشی دارم که نرفتم سمتشون ولی تا یکی پیشرفت میکنه خصوصا تو کاری که من استعدادشو تمام و کمال دارم یهو دچار یه جرقه میزنم که حرکت کنم پیشرفت رو دوست دارم ولی سست میشم و دست میکشم 

فقط تا دوران مدرسه اینجوری نبودم و هر کاری رو در زمانش انجام می‌دادم ولی همیشه ته هر کاری رو باز میذارم با اون که زمان بستنش خیلی قبل‌تر ممکن بوده 

خیلی حس بدیه انگار مغزمو عوض کردن انگار نباید تنها بشم باید برای الهام گرفتن رشد بقیه رو ببینم اصلا تقلید منظورم نیستا با دیدنشون اون نیروی درونیم برای پیشرفت فعال میشه 

چیکار کنم اصلا چرا اینجوریم؟ 

منتظر هیچکی نمون رو عزت نفس و اعتماد به نفس خودت کار کن

منتظر کسی نیستم اتفاقا به شدت خودکفا و مستقلم چون اعتقاد دارم آدم از جایی که تکیه کنه سقوط میکنه 

میگم تا شوک وارد نشه هیچ کاری رو با مداومت انجام نمیدم که تمومش کنم همیشه ته کارام بازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.