2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای دیدنی نداره فقط برای خرید خوبه

یه ایپک یولی هست که شباش برای عکاسی خوبه

دریا هم داره که جای خاصی نیست

برای خرید ولی عالیه قیمت ها خصوصا تو ایندریم عالیه

ترکیه همه شهراش یه ویژگی خوب داره اونم اینه که مث ایران نیست قیمت ها از این مغازه به اون مغازه خدا تومن اختلاف داره

بری وان قیمت ها شرکتیه دقیقا مث استانبول یا آنتالیا

لوکس ترین مرکز خرید بری یا یه مغازه کوچیک قیمت مث همه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

شهر بسیار خوبیه من بازرگان زندگی میکنم دم مرز ترکیه رفتم اونجا بسیار مهمان نواز و همشون کورد هستن هم زبون من 

باید پول حداقل ۱۵۰ تونن داشته باشی برای هوس گذرانی زیاد 

همه شهر ها هتل کثیف دارن

یکی بهم گفت شهر کثیفی هست رو دلم مونده برم یا نه

اتفاقا خیلی شهر تمیزی هست من رفته بودم 3 روز مداوم برف میومد همش تو هتل بودم اونقدر برف اومده بود روزی که برف قطع شد فرداش رفتیم بیرون باور کن یه اب گرفتگی تو معابر ندیدیم

همه ی سطل های زباله پلاستیک داشتن تو خیابون

من غذاش رو نپسندیدم ذائقه من نبود هرچند خودمون ترک تبریزیم ولی غذای ایران یه چیز دیگه س رفتی بهترین غذایی که میتونم پیشنهاد بدم دونرش بود

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مثلاً اونجا برای خرید چی خوبه

لباس

تو هوای گرم لباس های زمستونی خیلی ارزونه و بالعکس ماوی و زارا، ال اند ام، ال سی سی وایکیکی، بروشکا و کتون و ... نمایندگی دارن، تو وسایل برقی آرچلیک و کورکماز رو من دیدم نمایندگی داشتن. 

پارچه خیلی مناسبه قییمتش

خورد و خوراک و سوخت به شدت گرونه

شهر پر از دیسکو هست برای اهلش ما که نرفتیم ولی معین و حسین تهی کنسرت داشتن

اتفاقا خیلی شهر تمیزی هست من رفته بودم 3 روز مداوم برف میومد همش تو هتل بودم اونقدر برف اومده بود رو ...

ممنونم حتما امتحان میکنم .بابت هزینه چطوری نفری چند لازمه بغیر از هتل و اومدن به اونجا منظورمه

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
مرکز خرید هست نه کثیف نیست غذاش ما کباب ترکی خوردیم خوب بود جای دیدنی ام خانه گربه ها هست که ما نرفت ...

منم نمیرم به گربه علاقه ندارم😁

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد