2777
2789
عنوان

ازدواج

107 بازدید | 15 پست

سلام ۲۳سالمه و حدودا ۴ساله با یه اقایی که سه سال از خودم بزرگتره و همکاریم تو رابطه ایم اوایل همچی خوب بود جدیدا فهمیدیم یسری اختلافات داریم و این اقا هم اصرار به ازدواج داره ولی من میگم باشه برای ۳-۴سال دیگه اما اون تحت تاثیر خانوادشه و میگه الان ازدواج کنیم

از نظر مالی متوسطه 

از نظر مذهبی هم کاملا خانواده هامون متفاوتن اونا مذهبی ما اوپن مایند البته خوده اقا مذهبی نیست من هم از نظر شخصیتی بسیار ادمه حساسی هستم و میدونم الان سن ازدواجم نیست

از اون طرفم میگم اگه تموم کنم حیفه این ۴سال و خب بهرحال رفاقت و رابطه خوبی هست و شاید دیگه عاشق نشم

نمیدونم چیکار کنم واقعا:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ مذهبی اختلاف دارین بعدا به مشکل می‌خورید صد درصد.

من عموی خودم همینطور بود خودش اوپن مایند اما خانواده مون مذهبی از یه طرف اون دختره و خانوادش اوپن بودن دیگه تو نامزدی کات کردن خیلی بدجور 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

یه مدت رفتیم ولی دیدیم فایده نداشت البته این نشکلات اونموقع نبود

بازم برید 

خودمون که عاشق میشیم کور و کر میشیم 

خانواده هم چیزی بگن لج میکنیم 

باز مشاور یه چیزی میبینه بهمون میگه آگاهانه تر قدم میزاریم 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
از لحاظ مذهبی اختلاف دارین بعدا به مشکل می‌خورید صد درصد.من عموی خودم همینطور بود خودش اوپن مایند ام ...

گاهی میگم خب خانوادش مذهبین ب من کاری ندارن ولی انکار دارم خودمو گول میزنم

چرا تموم کنی؟بهانه بتراش بگو مثلا ما رسم نداریم آنقدر زود ازدواج کنیم یا بهش بگو خونه و ماشینت رو او ...

حرف خودشو میزنه هرجقدر میکم بزار باهم بالغ تر شیم پیشرفت کنیم باز میگه مادرم میخواد من ازدواج کنم باهات