سلام دوستای گلم
امروز میخوام کارایی که باعث شدن باردار بشم رو براتون به اشتراک بزارم بلکه بدرد کسی هم بخوره واقعا
خب من از برج ۱۲ سال قبل بچه میخواستم اما زیاد مصمم نبودم هم گفته بودم قبلش برم دکتر یه سونو بدم چک کنم همچیمو بعد اقدام کنم
روزی که رفتم سونو دادم دکترم بهم گف که تنبلی تخمدان خیلی شدیدی داری وحشتناک و باید حتما خودتو درمان کنی
از اون روز خیلی نگران شدم حالم خیلی بد شده بود توقع نداشتم
هرچند یه دوسالی بود پریودام نامنظم بود اضافه وزن داشتم و اینا اما توجه نکرده بودم متاسفانه
دیگه از اون روز روحیهم رو باخته بودم چون طوری ک دکتر میگفت یعنی امکان بچه دار شدن نداشتم
از اون روز دیگه رفتم زیر نظرش و برام دارو مینوشت چندماه که دارو مصرف میکردم و اقدام هم داشتم نمیشد هرماه سونو و چکاپ میکردم
بعد سه دوره دیدم ک ای وای دکتر گفته ضخامت رحمم شده ۲ و این یه دردی بود رو بقیه دردام
همشم بخاطر داروهای شیمیایی بود اما دکتر برا ضخامت بهم دارو نمیداد میگفت نمیشه
منم سریع رفتم طب سنتی شهرمون پیش دکترش گفتم برا ضخامتم دارو میخوام و داروهایی داد که ماه بعدش رفتم سونو دقیقا ضخامت رحمم شد ۸ فقط تو ۱۵ ۲۰ روز مصرف
برج ۳ یا ۴ بود دکترم برام امپول hcg نوشت و زدمشون اما رو من اثر نکرد تا ۱۲ ۱۴ میرسید فولی اما بالا نمیرفت
چندین ماه ک میگذشت خسته شده بودم از این همه دارو این همه هزینه درسته اول راه بودم هنوز اما شوهرم هم حرفاش خیلی اذیتم میکرد
باز دکترم برام دارو و امپول نوشت اما امپول دور نافی بود ولی فقط داروهارو گرفتم گفتم تا موقع امپول برسه اونارم میگیرم
باز تصمیم گرفتم برم پیش دکتر طب سنتی پریود شدع بودم که رفتم و گفتم فولیکولم اصلا رشد نمیکنه یچیزی میخوام که برا این ماهم بره بالا ۱۸ حتما تو همین ۱۰ ۱۵ روز
بهم یه داروهایی داد ک واقعا همون ماه روز ۱۲ پریود تخمک ازاد کردم و همون روز اقدام کردم و خوشبختانه باردار شدم