2777
2789
عنوان

معجزه من برای بارداری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست
باید یجای معتبر بری پیش یه دکتر خوبش این طب سنتی ما هرکسی ک دیدم برا هر بیماری جواب گرفته پیشش

والا جای معتبر رفتم دیگه معتبرتر از این نمیشد 

برای من برعکس عمل کرد داروها نه تنها ذره ای ضخامت بالا نبرد بلکه پایین اورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جای معتبر رفتم دیگه معتبرتر از این نمیشد برای من برعکس عمل کرد داروها نه تنها ذره ای ضخامت بالا ...

خب حالا تو که همشو امتحان کردی اینم امتحان کن انشالله جواب بگیری 

اما باید چیزایی هم که میخری اصل باشه 

نمیدونم اینجایی ک من گرفتم ارسال داره یا نه بخوای شمارشو میدمت سوال کن 

عکس نسخه برای ضخامت رحم رو هم میزارم

عزیزم من کلی دکتر میرم بخاطر این موضوع و خیلی وقته اقدامم وقتی گفتی ضخامت رحم رفتم کل سونومو دیدم که ...

روز ۱۳، ۷ خوبه چون دو روز بعدش ممکنه بشه ۸ جای نگرانی نداره

خب حالا تو که همشو امتحان کردی اینم امتحان کن انشالله جواب بگیری اما باید چیزایی هم که میخری اصل باش ...

بذار عزیزم ممنون 

اون جایی هم که من میرفتم خودشون داروها رو میدادن ،از اونجا هم خیلیا نتیجه گرفته بودن ،نمیدونم چرا من نتیجه نمی‌گیرم عزیزم خسته شدم دیگه 

بدن هم با بدن فرق می‌کنه ممکنه به کسی بسازه به کسی دیگه نه

بذار عزیزم ممنون اون جایی هم که من میرفتم خودشون داروها رو میدادن ،از اونجا هم خیلیا نتیجه گرفته بود ...

گذاشتمش فقط اون اخری که نوشته اذخر نمیدونم با چی قاطی میکردم ۳۰ دقیقه رو گاز جوش میومد بعد میریختم تو تشت ۴۰ دقیقه مینشستم هفته ای یبار 

تا دوهفته انجام میدی 

برا همین نسخه‌شو گذاشتم که جایی ک‌میرین شاید بتونه بخونه.ش