2777
2789

تو یه شرکت گردشگری هست کارش 

و گفته روحیه تیمی و ارتباط گرفتن با مشتری خیلی مهمه 

که من هیچ کدوم رو ندارم .

بی اعتماد بنفس و ضعیف و خود کم بینم 

به کار خیلی نیاز دارم نمی‌دونم چیکار بکنم 

هر کار بخوای بکنی اوضاع همینه، چون کلا فکر می‌کنی به دردش نمیخوری

اگه موقعیت و شرایطش خوبه حتما برو

روحیه‌اش خود به خود ایجاد میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کار بخوای بکنی اوضاع همینه، چون کلا فکر می‌کنی به دردش نمیخوریاگه موقعیت و شرایطش خوبه حتما برورو ...

حتی اگه آدم اجتماعی نباشم و آداب معاشرت بلد نباشم

حتی اگه آدم اجتماعی نباشم و آداب معاشرت بلد نباشم

آره همه اولش همینن

کم کم یاد می‌گیری و راه می‌افتی

من روز اول کارم تو صورت هیچ کدوم از همکارام نگاه نکردم، در این حد استرس داشتم خخخ

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چرا من نمیتونم کسایی که میگن اعتماد به نفس نداریم یا خجالتی و کمرو هستیم رو درک کنم؟

مگه چه فرقی بین ادما وجود داره که همچین حسی بهتون دست میده؟

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

الان که راه افتادین نه؟

آره دقیقا البته از اونجا استعفا دادم

وقتی برقا می‌رفت می‌نشستیم با هم بازی می‌کردیم🫡😁 خیلی دوستشون داشتم و با هم صمیمی بودیم 

از هیچی نترس

باید تجربه کنی تا یاد بگیری

الان خیلی روحیه‌ام عوض شده

تو شغل جدیدم یه ذره ضعف هم نشون نمیدم از این بابت

چرا من نمیتونم کسایی که میگن اعتماد به نفس نداریم یا خجالتی و کمرو هستیم رو درک کنم؟مگه چه فرقی بین ...

خودمم نمیتونم خودم رو درک کنم .

منم مثل بقیه نه چیزی کم دارم نه زیاد 

ولی ذهنیتم مشکل داره خود کم بینم 

آره دقیقا البته از اونجا استعفا دادموقتی برقا می‌رفت می‌نشستیم با هم بازی می‌کردیم🫡😁 خیلی دوستشون ...

آفرین عزیزم 

من اولین باره میرم سراغ کار اداری طبیعیه مگه نه؟

آفرین عزیزم من اولین باره میرم سراغ کار اداری طبیعیه مگه نه؟

آره کاملا طبیعیه

هفته اول تا جا بیفتی ممکنه اذیت بشی اما به مرور بهتر میشه

فکر نکن خودت مشکل داری، همه این احساسات رو تجربه می‌کنن، یه سری خیلی شدید و بعضیا هم ضعیف