2777
2789
عنوان

نامادری هیچوقت مادر نمیشه

690 بازدید | 68 پست

به پسر شوهرم هر چی محبت میکنم میگه مامانم بهتره ..حالا مادرش بچگیاش بعد از طلاقش ازدواج کرده بچه با کسای دیگه بزرگ شده هر چی براش زحمت میکشم انگار نه انگار همش میگه دسپخت مادرم  بهتره مادرم مادرمه  امشب واقعا دلمو شکوند بشکنه دستی که نمک نداره💔💔 

جیش تو این زندگی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه مامان خودشونو بیشتر دوست دارن خودتم بودی همین بودی

مامانش کجا بود اخه فعلا که من ترو خشکش میکنم نباید مادرم مادرم کنه جلو من دستپخت مادرش بهتره باشه جلو من نگه 

جیش تو این زندگی😒

پسر شوهرم یعنی چی ؟ 

من نامادری دارم ۲۳ ساله باهم زندگی میکنیم کلی مشکل داریم ولی هیچوقت نگفته دختر شوهرم!!

حتما مادر نبودید و مادرانه رفتار نکردید که اینطوری میگه وگرنه این همه فرزند خوانده که سن بالا وارد خانواده میشن . چندماهی اذیت میکنن و تمام 

فدات بشم عزیزم گه اینقدر مهربونی دلت میخواد باهاش اوکی بشی اما عزیزم بنظرم به همین رویه ادامه بده ولی توقع نداشته باش چون همه موجودات رو مادرشون غریزی تعصب دارن شما با تداوم محبتت در اینده نتیجشو میبینی خودش روزی اعتراف میکنه شما برلش بیشتر مادری کردی

نامادری بدبخته فقط از سر ترهم همه بچه رو میبینن دلم برا بعضی نامادری ها میسوزه فقط میتونم بگم با مرد ...

واقعا با سگ اذم زندگی کته با مرد بچه داره نه پدرم سوخت تا آخر عمر صاحب هیچی نیستم حمالم فقط

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
۲۵ نه ندارم فعلا برای این مادری میکنم

۲۵ساله که خودش, ی, پا مامانه بچه نیس،مستقل نیس؟

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚