2777
2789
عنوان

اختلال شخصیت مرزی

163 بازدید | 15 پست

اگه توی زندگیتون کسی بوده که همچین اختلالی داشته چطوری باهاش رفتار کردید چقدر قابل تحمل بوده

و اینکه اینطور شخصیت ها خیلی کم پیش میاد قبول کنن پیش روانپزشک برن

رفاقت باهاشون سخته!! صفر و صد هستن!! پایداری ندارن در تصمیمات و ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ممکنه بیشتر توضیح بدید

بصورت کلی جستجو کنید علائم بارز اونهارو نوشته، با اینحال چیزی که ممکنه خیلی اطرافیان باهاش رو به رو بشن همین موج سینوسی در روابطشونه!! مابقی بیشتر در خلوتشون رخ میده و ممکنه کسی ندونه ...

ممکنه در یک لحظه بخاطر یه موضوعی، با کسی که دوست اون هست، مثل یه دشمن برخورد کنه!!

مثلا ممکنه در رفاقتتون که بصورت نرمال باهم اوکی هستید یه لحظه شوخی‌ایی کنید که در اون لحظه به مذاق اون خوش نیاد، مثل یه غریبه باهاتون درگیر میشه!! و این برای شما عجیب خواهد بود!!

(اصلا صحبت جنبه نداشتن در شوخی نیست!! عکس‌العمل اونهاست و شدت عمل بی هیچ فکری ویا پشیمونی )

در خلوتشون بسیار شجاع هستن و دنبال هیجان!! رانندگی سریع و رفتن به موقعیت‌های تنش‌زا و احتمال درگیری و...

به خودکشی هم فکر میکنن!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یک سوالزود به زود دیلیت میزنه شبکه های اجتماعیشو یا ن

آره قبلا که باهاش بیشتر در ارتباط بودم 

خییلی زود میزد 

از برنامه های مختلف هی میزد هی میومد 

ولی چون شخصیت مرزی ها خییلی زود وابسته میشن 

یهو ترک شون کنی ممکنه خودکشی یا خودزنی کننن

من می ترسیدم که ترکش کنم 

یه کمم فهمیدم داره سو استفاده می‌کنه از مریضش که من دائم در اختیارش باشم چت کنه 

ولی کم کم دیگه ارتباطم باهاش کم کردم 

الان خییلی دلیت نمی زنه

آره قبلا که باهاش بیشتر در ارتباط بودم خییلی زود میزد از برنامه های مختلف هی میزد هی میومد ولی چون ش ...

اون احتمالا وارد رابطه ی عاطفی شده

و رابطه ی عاطفی پایداری نداره حداقلش ۲ یا ۳ ماهه بعد دیلیت میزنه

اون احتمالا وارد رابطه ی عاطفی شدهو رابطه ی عاطفی پایداری نداره حداقلش ۲ یا ۳ ماهه بعد دیلیت میزنه

خودش متاهل هست 

ولی دخترخاله ش هم دقیقا همین شکلیه 

میگه نمی تونه با یکی باشه چندماه میگذره ول می‌کنه می‌ره با یکی دیگه 

خودش متاهل هست ولی دخترخاله ش هم دقیقا همین شکلیه میگه نمی تونه با یکی باشه چندماه میگذره ول می‌کنه ...

یچیزی بگم 

به اصطلاح امروزیا معذرت میخوام اینو میگم لاشی بازی و اینا نیست

اما دخترخالش فکر نمی‌کنم شخصیت مرزی داشته باشه

چونکه معمولا کسایی که این مشکلو دارن خیلی کم پیش میاد با کسی برن توی رابطه ولی اگه برن زود کات میکنن تا چند ماه شایدم چندسال با کسی نمیرن تو رابطه 

یچیزی بگم به اصطلاح امروزیا معذرت میخوام اینو میگم لاشی بازی و اینا نیستاما دخترخالش فکر نمی‌کنم شخص ...

نمی‌دونم واقعا 

فقط می دونم اونم این مشکل رو داشت 

چون خودزنی می کرد خییلی از علائم دیگه 

شاید برا هرکس شدتش متفاوت باشه