2777
2789
عنوان

نامادری هیچوقت مادر نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 68 پست
پسر شوهرم یعنی چی ؟ من نامادری دارم ۲۳ ساله باهم زندگی میکنیم کلی مشکل داریم ولی هیچوقت نگفته دختر ش ...

خونه منی خبر از خونه من داری؟؟همه کاراش مال منه از شکم خودم میزنم میدم بهش بخوره 

جیش تو این زندگی😒
۲۵ساله که خودش, ی, پا مامانه بچه نیس،مستقل نیس؟

فکر کنم خودشو میگه ۲۵ سالشه نه بچه رو

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خودشو میگه ۲۵ سالشه نه بچه رو

من بچه رو پرسیدم

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

منم ۱۰ ساله نامادری دارم خیلی مهربونو خانمهمادرم فوت کرده..با اینکه خیلی مهربونه ولی هیچکس جای مادر ...

خدا رحمتش کنه 

ولی خب شرایط شما خیلی متفاوته شما مادرت فوت شده . با بچه طلاق بودن خیلی فرق داری 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نه بابا اون ۲۵ من ۳۵

پشماممممم فکر کردم بچه‌ است نهایتش ۱۰.۱۲ سالشه . 

این الان باید یه زندگی رو اداره کنه  نه بیاد عیب و ایراد از غذا بگیره و خاله زنک بازی در بیاره بچه که نیست