2777
2789

بهم دیگه میگن خوشگل ولی مثلا اصلا اسم منو نمیارن انگار که من زشتم مثلاسه تاشون از قیافه هم تعریف میکنن ولی اصلا اسمی از من نمیارن امروز یکیشون به اون دوتا گفت شما واقعا خوشگلین و حتی از معمولی بالاتر مدام به یکیشون میگه تو خیلی خوشگلی هر بار به طریقی در حالی که خدا می‌دونه اصلا خوشگل نیست احساس زشتی و افسردگی میکنم

و دوتاشون صریح گفتن فلانی از من خیلی خوشگل تره ولی خدا می‌دونه اون یکی صورتش دراز دماغ دراز اصلا به دل نمی شینه من صورتم گرده گونه دارم چشام درشته بینیم کوچیکه ولی تازه اون یکی که خیلی از من چاق تره گفتن من چاق ترم متنفرم از اینجا 

البته من باهاشون دوست نیستم خیلی

.

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم که ۵ سالشه با همکلاسی هاش این بحثو دارن😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خوشگلی به یک تب بنده

ادم بدن و عقلش سالم باشه از این چیزا حرف نمیزنه

هم اتاقی هاتم معلومه سطح دغدغه شون فقط ظاهر

شما فقط حواست باشه که بهداشتتو رعایت کنی در حد خودت و ظاهر مرتب داشته باشی همین. 

تمرکز اصلیتو بزار رو درست

شاید حسادت میکنن بهت از قصد میخوان خوردت کنن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

چقدر بچه ای 😂😂

خب بزار اینقدر از هم تعریف کنن پاره شن 

تو خوابگاه سال پیش بین من و هم اتاقی قبلیم حرفی شد برگشتن طرف اون دوستشونو گرفتم هی میکفتن عصبیه‌هیستریکه بلند حرف میزنه فلانه بهمانه 

منم گفتم اقا من بدم شما خوبید ترو خدا ولم کنید 😂تموم شد رقت 

ببین خوابگاه ی فرصت برای یادگیری که قرار نیست آدما به ظاهر چه باطنی باهات خوب باشند 

پس سعی کن بجای درگیر شدن روانی با این افراد تمرکز تو روی درس دانشگاه بگذاری ترم ها اول این موضوع پیش میاد و بعد با شناخت بیشتر اتاق تو عوض کن

خل اون ۵ سالشه عادیه من از استارتر تعجب کردم 😂

😂😂

من که دخترم اومد گفت

گفتم ازین به بعد بگو مامانم از همه خوشگل تره🤣🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.