2777
2789
عنوان

درایت زنانه

212 بازدید | 10 پست

بیاین بگین چطور از درایت زنونه تون برای حل مشکل تون بهره بردید؟

جو مثبتتتتت

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من و همسری بحثمون شده بود.

حالا نهار و شام هم خونه اقوام اون دعوت

گفت نه اونجا میریم و نه هیچ جای دیگه عید دیدنی

گفتم باشه نمیریم

بعد

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم تلخ میشه عیدمون.اون ک اشتی نمیکنه.حیفه عیدمون حروم میشه.

نیم ساعت دیگه بهش گفتم اونا چه گناهی کردن ک نهار گذاشتن، اماده  شو بریم بعدا حرف میزنیم 

الان هم دیگه تموم شد

ادامه داده بودم کل تعطیلات را قهر بودیم

كار من نميدونم اسمش درايت هست يانه

ولي تو شرايط سخت زندگي كه قرار گرفتم اولش نميخواستم باور كنم و از سرخوشي هام دست بكشم بعد كه باور كردم از اطرافيان توقع داشتم كمكم كنن بعد كه ديدم كسي كمكم نميكنه كم كم قبول كردم رفتم سركار ولي با شرايط خيلي خيلي بد 

بعدش ديدم فايده نداره بچه هام داشتن گرسنگي ميكشيدن تا اين كه يه شب موقع خواب به فكرم رسيد يه كاري رو خودم شروع كنم البته لطف خدا شامل حالم شد چون هيچ هنري از خودم سراغ نداشتم از خدا خواستم كمكم كنه حمايتم كنه پرس و جو كردم از دوست و اشنا از اينترنت و براي خودم كار خونگي راه انداختم شكر خدا راضي هستم درسته كه درامدش كفاف زندگيمو نميده ولي حداقلش اينه كه گرسنگي بچه هام ازارم نميده و ميدونم هر مشكلي به هر بزرگي بلاخره يه روز تموم ميشه ولي دوران كودكي بچه هاي من ديگه بر نميگرده

من براتون سرويس اشپزخونه و ملحفه ميدوزم اينم شمارمه٠٩٠٣٥٩٩٧٤٠٨
كار من نميدونم اسمش درايت هست يانه ولي تو شرايط سخت زندگي كه قرار گرفتم اولش نميخواستم باور كنم و ا ...

عزیزم افرین به شما مامان خوب و هنرمند 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

كار من نميدونم اسمش درايت هست يانه ولي تو شرايط سخت زندگي كه قرار گرفتم اولش نميخواستم باور كنم و ا ...

افرین.

درایت هست مطمئنا

هر کاری ک نشونه بزرگی ادم باشه یا سبب بزرگی بشه ، از درایت برخاسته