2777
2789

از ریشه تقریبا ۱۰ سانت مشکیه بقیه موهام پایه تقریبا ۵_۶داره 

البته بگم یکمم زردی و قرمزی داره تهش می‌خوام رنگ ۰۹ طبیعی بزنم رو موهام به نظرتون خوب میشه لطفاً اگه کسی تجربشو داره راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه رنگ و دو تا اکسیدان یا یکی و نصفی قاطی میکنم میزنم، تا حالا هم خوب شده اگه اکسیدان ضد قرمزی بگ ...

نقریبا چقدر رنگ رو موهاتون میمونه و اول ساقه ها رو رنگ می‌زنین بعد ریشه؟

نقریبا چقدر رنگ رو موهاتون میمونه و اول ساقه ها رو رنگ می‌زنین بعد ریشه؟

لایه لایه باید موها را بلند کنی و همزمان هم ساقه هم ریشه ی موها را رنگ بزنی، من بعد چهل دیقه میرم هر ۵ دیقه یه بار جلوی موهامو میبینم که چقدر رنگ‌گرفته، هر زمان رنگش به دلم نشست میرم میشورم، البته رنگت را خوب بگیر، پریود نباشی، قبلش هم گرمیجات بخور که رنگت خوب دربیاد.

خیلی هم نذاری بمونه ها که کلا موهات بسوزه،اگه هم واریاسیون سبز هم بگیری یه مقدار کمی داخل رنگت بریزی بازم موهات قرمز نمیشه البته میزانش را خیلی کم بریز اگه زیاد بریزی موهات سبز میشه.