2777
2789

دلم واسه مامانم تنگ شده😔😭

هرچقدر ریز ریز گریه کردم اما گلو دردم خوب نمیشه

چکار کنم؟

هرچقدر حواسمو پرت میکنم باز یهو مثل امشب میریزم بهم

مامانمو ۱۴۰ روزه ندیدم😔

هرشب اینموقع دستامون تو دست هم بود و تا دیروقت حرف میزدیم

چرا تنها دلخوشی منو خدا ازم گرفت

مامانم تحمل اشک و بعض منو نداشت،دلم نمیخواد الان بخاطر من ناراحت بشه اما دست خودم نیست

ب هرکدوم از دوستام ایتا پیام دادم انلاین نبودن ک حرف بزنم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا به دلت آرامش بدهببین توی روز هزاران نفر میمیرن اونام عزیزای کسی هستن این اتفاق فقط برای شم ...

حیف مامانم بود 

من فقط اونو داشتم 

چرا آخه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

مامان یعنی الان کجایی چرا این چندماه مثل ی کابوس اومد و نمیرهمامان دلم برات تنگ شده😔

ببین دختر خوب ما همسایمون پدر و مادرشو تو یه تصادف از دست داد 

خب دیگه سخته درسته ولی به این فکر کن کی تا ابد مونده هیچکی همه آدما دیر یا زود میرن یکه نوزاد یک روزشو از دست میده یکی جون ۲۰ ساله یکی هم مادر یا پدر ۱۰۰ سالشو 

کاش ی چیزی بود ادم میخورد تا فقط خاطرات ی نفر از ذهنت پاک بشهدلم واس مامانم پررررر میزنه😔😭😭😭خداا ...

اخی عزیزم خدا صبرت بده 

پس فردا برو سر مزارش 

الانم براش قرآن بخون هم دلت آروم میشه  هم مادرت خوشحال میشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده