2777
2789

دهم تاثیر معدل نداره

تو کنکور هست

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خود کنکور شما باید هر ۳ پایه دبیرستان رو بخونی ولی برای امتحانات نهایی از امسال به بعد هم یازدهم رو باید امتحان بدی هم دوازدهم اگر پشت کنکور هستی، اگرم‌ پشت کنکور نیستی و پایه دوازدهم هستی که فقط نهایی های دوازدهم رو باید بدی چون نهایی های یازدهم رو پارسال امتحان دادی

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

کنکوری هستم میگن ۳ تا پایه توی کنکور میاد 

بعضی ها میگن دهم نمیاد یازدهم و دوازدهم میاد

کنکور ۱۴۰۵ هم ۶ تا درس یازدهم نهایی شده یعنی تو کنکورم همون ۶ تا میاد 

من فقط میخوام بدونم ت  کنکور دهم هم میاد پایش یا نه اصلا نمیاد من نخونم

برای خود کنکور شما باید هر ۳ پایه دبیرستان رو بخونی ولی برای امتحانات نهایی از امسال به بعد هم یازده ...

یعنی دهم اصلا نخونم 

شما خودتون کنکوری هستین

بله عزیزم

خب پس امسال تا جایی که میدونم اگر اشتباه نکنم برای کنکور ۴۰۵ تاثیر قطعی یازدهم و دوازدهم رو دارید پس برای نهایی ها همین دوپایه لازمه همه درساش، برای کنکور هم که تخصصی سه پایه رو باید بخونید. ولی باز‌خودت خیلی پیگیر اخبار باش کنکور ۴۰۴ ثابت کرد که هردقیقه ممکنه همه قانونا تغییر پیدا کنه یهو دهم هم تاثیر میدن

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

دهم هم میاد 

۵۰ درصد سوالات از دهم و یازدهم 

۵۰ درصد سوالات از دوازدهم 

دوازهم مهم تره 

هر چند به نظرم از دوسال اخیر سوالات یازدهم هم به نسبت زیاد بودن 

بستگی داره چندمی اگه میری دوازدهم فقط دوازدهم و بخون با ۲۵ تا ۵۰ درصد یازدهم البته اگر رتبه نسبتا خوبی میخوای اگه رتبه عالی میخوای دهمم باید بخونی که سخته به نظرم 

خب پس امسال تا جایی که میدونم اگر اشتباه نکنم برای کنکور ۴۰۵ تاثیر قطعی یازدهم و دوازدهم رو دارید پس ...

اره برا ما یهو دهم نهایی شد دوباره از نهایی برداشته شد امسالم ۶ تا پایه یازدهم نهایی بود یهو اموزش و پرورش کردش کل دروس یازدهم نهایی ۱ ماه مونده به امتحان نهایی دیگه همه ی ملت اعوراض کردن کردش ۶ تا نهایی گفت سال بعد کنکور هم ۶ تا درس نهایی تاثیر داره دروس دیگه نداره