2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهاز برون برگزار میشه همچنان؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ای جان پاشو برقص مبارکه (عرق بیدمشک بخور یا گل گاو زبون دم کن دوش بگیر بخواب که پیش چشمات گود نیفته پوستت خوب باشه)

خوشحال باش میری خونه ی خودتو قشنگ می چینی

آشپزخونه ی خودتو داری دیگه

به به الهی خوشبخت بشی 

کاربر سال۹۷م

یکم پیش یجا خوندم فردا روز خوبیه .هم برا خونه نو رفتن هم اساس کشی هم جهاز بردن . مبارکه باشه خوشبخت باشی .

استرس چیو داری ؟جهاز بردن ک استرس نداره .روز عروسیت میخوای چیکار کنی .از امروز شروع کن کن دمنوش بخور بزار آروم شی 

ما رسم ‌جهاز‌برون ‌‌نداریمیعنی خودمون خوشمون نمیادوسیله هامو خورد خورد بردیم خونمون

ماهم همینطور دقیقا 

نه جهاز برون نه جهاز بینون

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻