الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی ضد .......... نگو توی جمع خود شیرین زیاده لوت میدن
جلوی خودشیرین کاری انجام نده که بره گزارشت کنه
ارتباط هم متوسط نه صمیمی نه بد
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
یه ویدئو دیدم از خوابگاه پزشکی تبریز تازه تیپ ۱ خیر سرش عقرب زده بود اینقدر که کثیف بود اونم عقرب سیاه گنده منم به شدت از عقرب و مار و عنکبوت متنفرم دیگه کل معادلات انتخاب رشتم ریخت به هم
سرت توکارخودت باشه درس کلاس ... سروقت بخاب سرصدانکن باادب باش بو نده هی زنگ نزن حرف بزن عصبی نباش جورابات بوندن کلا تمیز خوشبو منظم ساکت خوشرو و مراقب افراد بی ادب و سمی باش با کسی چندان صمیمی نشو تا سه ماه که جو دستت بیاد
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
یعنی ببین صمیمی نشو در حد عادی چیزای شخصیت رو نگو و اینکه از آدمای سمی دور باش
تقریبا ترم اول اینطوری باش و درس بخون و درگیر رابطه نشو
کم کم دستت میاد چطوریه
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
جوراب😅🤣فکر کنم خاطره بد داری آخه این چیزا که خیلی ابتداییهمن خیلی درونگرام دوست ندارم فکر کنن ساده ...
اگر رفتاری دیدی که دال بر سوء استفاده بود متوجهش کن فهمیدی نزار فکرکنند نمیفهمی . زیاد نخند .
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست