2777
2789
عنوان

این رشته ها رو نزنید❌🌻

365 بازدید | 23 پست

هرسال به شاگردام میگم بعنوان یه توصیه صرفا علاقه رو مدنظر قرار ندین به بازار کار رشته ها خیلی توجه کنین

بین پیراپزشکی ها علوم آزمایشگاه و مامایی اصلا  وضعیت استخدامی مطلوبی ندارن همکلاسی های داشتم که مامایی خوندن و چندین ماه تو صف طرح موندن و درحال حاضر متاسفانه بیکار ان! الان با افزایش ظرفیت ها و دانشگاه آزاد و.... وضعیت مامایی بدتر هم شده 

رشته های علوم پایه انواع  گرایش های زیست(سلولی مولکولی،جانوری،گیاهی،...) میکروبیولوژی، شیمی و..... رو نزنید بازارکارشون کمتر از ده درصد هست تصور کنید چنین رشته هایی وجود ندارن اصلا♥️

تاپیک های قبلم آخرین رتبه های قبولی و.... هست سوالی داشتین بپرسین🌻

کارشناس پرستاری 👩‍⚕️ مشاور کنکور💕🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید پارسال خاهرم شیمی محض دانشگاه مشهد اورد و نرفت و پشت موند امسال قصدش روانشناسیه بنظرتون انتخا ...

بازارکاری پرستاری خیلی بهتر هست حقیقتش روانشناسی داخل شاخه تجربی آنچنان نیازمند قبولی و رتبه خوب نیست میتونن باسوابق هم ثبت نام کنن🌻

بازارکاری پرستاری خیلی بهتر هست حقیقتش روانشناسی داخل شاخه تجربی آنچنان نیازمند قبولی و رتبه خوب نیس ...

امسال گفت.که حسابداری و روانشناسی و علوم تربیتی میزنم منم بهش میگم مترجمی زبانو هم بزن اونم میگه مگع من زبان بلدم

سلام خسته نباشید.بین فیزیوتراپی و داروسازی به نظر شما کدوم بهتره؟

جدای از بحث رتبه ها با توجه به اینکه جمعیتمون به سمت پیری میره رشته فیزیوتراپی پرکاربرد تر هست

امسال گفت.که حسابداری و روانشناسی و علوم تربیتی میزنم منم بهش میگم مترجمی زبانو هم بزن اونم میگه مگع ...

پیشنهادم اینه از رشته های علوم پزشکی شروع به چیدن کنید 🌻

و نه رشته های شناور (البته اگه رتبه اشون زیر ۲۰ هزار منطقه هست)

شما مشاور انتخاب رشته هستین؟

نظرتون درباره رشته جغرافیا..تاریخ...مشاوره..گردشگری چیه

هزینه واسه انتخاب رشته چقدره

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

عزیزم درباره رشته های فناوری اطلاعات سلامت و بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها اطلاع دارید؟؟؟

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌در این خاک زر خیز ایران زمیننبودند جز مردمی پاک دین

شما مشاور انتخاب رشته هستین؟نظرتون درباره رشته جغرافیا..تاریخ...مشاوره..گردشگری چیههزینه واسه انتخاب ...

بله 

بین رشته هایی که گفتین وضعیت مشاوره مقداری بهتره ولی درکل چندان رشته های جالبی نیستن روانشناسی و حسابداری وضعیتشون نسبت به این هایی که گفتین بهتر هست🌻