2777
2789

سلام هفته 17 بارداریمه ماه چهارم جفتم پایینه پسرم پنج روزی بود بشدت تب داشت و همین باعث شد همش بغلم باشه و ببرمش دکتر و از پله ها زیاد بالا و پایین برم و اصلا استراحت نداشتم و شبها تا دیر وقت بیدار میموندم  الان خیلی نگرانم اگه اتفاقی بیفته علائم خاصی داره؟هنوز حرکاتش رو احساس نمیکنم 

لکه بینی که نداری عزیزم. انشالله چیزی نیست

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون جفتت پایینه اگه مشکلی خدای نکرده پیش بیاد با خون ریزی و لکه بینی خودشو نشون میده

یه سونو هم حتما برو تا خیالت راحت شه.البته فک کنم آنومالیت هم نزدیکه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
عزیزم چون جفتت پایینه اگه مشکلی خدای نکرده پیش بیاد با خون ریزی و لکه بینی خودشو نشون میده یه سونو ...

نه یه مختصر داشتم اونم رفته بودم حموم بخاطر اون دیگه ندارم

میاد بالا عزیزم منم تا اخر ماه چهار جفتم سرراهی بود زیاد راه نرو سنگین بلند نکن  پله نرو خودش میره بالا برای حرکاتش هم اگه جفتت قدامیه دیرتر و کمترحس میشه.

لکه بینی هم که نداری مشکلی نیست

نه یه مختصر داشتم اونم رفته بودم حموم بخاطر اون دیگه ندارم

خیلی رعایت کن.و استرس نداشته باش عزیزم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+